Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Toți angajații Administrației Străzilor București, direcție din cadrul Primăriei, primesc spor de condiții vătămătoare de 10% din salariul de bază, inclusiv personalul TESA, potrivit unei informări cu privire la salariile din 2018 făcute de ASPMB. Într-o notă făcută la sfârșitul adresei, se precizează că „personalul care își desfășoară activitatea în condiții vătămătoare beneficiază de un spor de 10% din salariul de bază“, în condițiile legii. Însă, din lista cu salariile, toți angajații, nu numai muncitorii ori inginerii, au adăugat acest spor, inclusiv directorul general, adjunctul, șefii de servicii ori birouri, arhivarii și consilierii juridici.

Salariații ASPMB mai primesc și alte sporuri, cum ar fi 10% pentru cei care desfășoară activitate de control financiar și 50% din salariul minim brut garantat în plată, la nivel național, pentru cei ce dețin titlul de doctor. O dată pe an, personalul primește un voucher de vacanță în valoare de 1.450 lei.

Sporul de vechime este inclus în salariul de bază, pentru ­personalul de conducere.

Integral pe CotidianulComentarii

Gica Cand tara merge inapoi, voi mai dati un....spor !

16 aprilie 2018 15:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.