Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat după ședința CEx, că doi lideri ai partidului și-au dat demisiile din funcțiile pe care le aveau în PSD. De asemenea, Liviu Dragnea a anunțat retragerea sprijinului politic pentru Cătălin Rădulescu.

„Am adoptat și unele măsuri organizatorice. Dl Ovidiu Iane și-a prezentat demisia din funcția de președinte PSD Iași. De asemenea, dl Adrian Dobre și-a prezentat demisia din funcția de purtător de cuvânt al PSD și din cea de secretar de stat de la Ministerul Comerțului. De asemenea, președintele PSD Argeș ne-a prezentat hotărârea adoptată în organizația PSD Argeș de a se retrage sprijinul politic pentru dl Cătălin Rădulescu și BPN și CEX au luat act și au validat această hotărâre”, a spus Liviu Dragnea, citat de ROMÂNIA LIBERĂ.

Spațiul public a fost invadat, încă dinainte de Paște, de zvonurile privind remanierea Guvernului Dăncilă. Până acum nu s-a confirmat nicio astfel de ipoteză, însă se pare că există o anumită îngrijorare în rândul factorilor decidenți privind lipsa de performanță a anumitor șefi de portofolii guvernamentale. Pe lângă acest neajuns, mai mulți miniștri au făcut o serie de greșeli impardonabile pentru un PSD pe care sondajele de opinie nu-l mai favorizează deloc. Ba mai mult, susține COTIDIANUL, erodarea socialiștilor la guvernare propulsează PNL și ALDE în prim-planul posibilelor opțiuni de vot ale românilor la viitorul scrutin europarlamentar din luna mai 2019.

Concret, aceste aspecte nu sunt deloc pe placul conducerii PSD din Kiseleff, care se vede nevoită să contabilizeze „plusurile“ și „minusurile“ miniștrilor și să ia o decizie în privința acestora într-un viitor nu prea îndepărtat, afirmă ADEVĂRUL. În ciuda acestui aspect, în jurul lui Liviu Dragnea se zvonește că o remaniere nu ar fi oportună din cauza faptului că s-ar bate în cuie, definitiv, schimbarea miniștrilor la șase luni de când ar fi fost girați politic și învestiți în funcții. Asemenea hotărâri din trecut se înscriu cu succes în galeria marotelor opoziției.

Dar bilanţul Guvernului „douăzeci douăzeci” e plin de realizări care… se vor întâmpla în viitor, dacă se vor întâmpla vreodată, remarcă GÂNDUL. O serie de lucrări de investiții și măsuri economice aflate încă în faza de proiect și care ar putea demara în perioadele următoare sunt trecute drept realizări în Bilanțul Guvernului pe trimestrul I, prezentat în ședința Comitetului Executiv Național al PSD. Totuși, chestionat dacă este mulţumit de activitatea miniştrilor Cabinetului Dăncilă, Dragnea a replicat: „Sunt mulţumit de activitatea prim-ministrului”, precizând însă că programul de guvernare se implementează ca la carte.

Oricâtă pricepere ar vrea să afiseze în tabloul cotidian, Dragnea nu reușește să depășească stadiul de bâjbâială. Naște jumătăți de idei pe care le completează cu tertipuri ieftine. NAȚIONAL susține că Dragnea nu mai are timp să vadă debandada care îl inconjoară și care, să fim realiști, îi aparține. Trucul desuet cu datul vina pe premier nu mai ține. Toată lumea știe că Viorica Dăncilă doar execută ce-i dictează Dragnea. Lipsită de orice inițiativă, și-a asumat rolul de goarnă a liderului PSD. Deci, când ia decizii, trebuie să-i vezi păpușarul din spate, care îi mânuiește sforile. Iar cand deciziile sunt anapoda, e limpede de la cine au venit.


Comentarii

Gicu Off...., m-am bucurat degeaba! Am crezut / sperat ca una din cele doua demisii este a lui Dragnea, (mincinos, penal, ....)

18 aprilie 2018 10:43

Sobolan imbecil bolshevic depistat 23:42

18 aprilie 2018 9:01

BBC E vorba de glumite cu sefii unor tari pentru care Romania NU ar trebui sa aibe DOAR respect, ci eu consider că s-ar cuveni să le mai şi sugă EURO-poolla timp de cel puţin 2-3 mii de ani de poimâine (pe seară, n.m.) încolo, cu abnegaţie şi respect, în memoria MSI Napoleon al III-lea (mai puţin jidovii, care ar trebui +n schimb să i-o sugă p.m. lu' dl. Otto Eduard Leopold von Bismarck, n.m.)! Cu respect, bbc

17 aprilie 2018 23:42

Adrian Dobre Cat credeati ca puteam sa mai mint, ca guvernam bine, etc. Pretul de la pompa nu mintrea...

17 aprilie 2018 20:16

Dana Sa se sparga psd-ul asta precum sticla . Regret enorm ca i-am votat pe acestimincinosi.

17 aprilie 2018 18:11

BBC Acest individ obraznic face glumite cu sefii unor tari pentru care Romania ar trebui sa aibe respect pentru ca exista. Una dintre acestea este Franta. Fara aceasta tara Romania nu exista. Numai niste imbecili, de fapt vreo 2-3 caci posteaza aceals individ de mai multe ori, care nu cunosc istoria adevarata nu-s in stare nici sa priceapa sunt in stare sa-l aprecieze pe acest Dracnea. Prin ultimile declaratii si-a taiat orice sansa de a ajunge presedintele tarii sau prim ministru.

17 aprilie 2018 12:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.