Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că actuala Coaliție nu va încerca suspendarea din funcție a președintelui Iohannis, nici chiar dacă șeful statului n-o va revoca din funcție pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, după ședința Comitetului Executiv Național al PSD, cum vor acționa coaliția PSD - ALDE și Guvernul în cazul în care președintele Klaus Iohannis n-o va revoca pe Laura Codruța Kovesi din funcția de procuror șef al DNA.

Dragnea a evitat să dezvăluie acest mod de acțiune, explicând doar că se va aștepta, mai întâi, anunțul șefului statului, care ar urma să fie făcut luni, la ora 18.

Integral pe România LiberăComentarii

Ionut Destul de rau. Nu aveti coloana vertebrala.

16 aprilie 2018 16:34

Daca e nevoie il pupati si in fund ... ca stim si noi pe cine pupati in realitate. Livache draga, esti. vorba lui Blaise Pascal, "o trestie ganditoare". Adica te indoi ca sa nu te rupi cu una cu doua. Ramane insa sa vedem cand, ca mult nu mai ai cum. Vesnica pomenire!

16 aprilie 2018 16:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.