Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD va organiza un miting pentru susținerea familiei, a anunțat luni președintele Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv.

Liviu Dragnea a spus că aceasta este cea mai importantă decizie pe care partidul a luat-o în ședința de luni.

Dragnea a propus organizarea unui miting pentru susținerea familiei tradiționale, pentru a nu exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect.

„Cea mai importantă decizie pe care am adoptat-o azi este legată de propunerea pe care am facut-o colegilor, să organizăm un miting mare al PSD pentru a susține familia tradițională, pentru a nu exista niciun echivoc în abordarea PSD pe acest subiect”, a spus el.


Comentarii

atomistu`oengist Intotdeauna, familia traditionala "capitalista" a capitalei a fost (si este !) formata majoritar din sot, sotie, amanta si amant ! Dupa...posibilitati !!!

17 aprilie 2018 11:37

Liviu Dragnea Familia tradițională e formată din soț și soție și amant sau amantă, iar plozii fiecare cu mila celui de sus! Am zis!

16 aprilie 2018 23:58

Ionut Cum ramane cu referendumul pentru modificarea Constitutiei in acest sens? Tot promiteti de un an ca il faceti si ramanem doar cu promisiunea!

16 aprilie 2018 16:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.