Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lia A României a declarat luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, că Remus Truică i-a spus că are legături la judecători şi politicieni, printre care şi fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu, iar omul de afaceri ar fi ameninţat-o cu "jihadul" în legătură cu demersurile de retrocedare a Fermei Băneasa şi a Pădurii Snagov, scrie Agerpres.

Lia A României a fost audiată, luni, în calitate de martor, în dosarul în care preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este judecat pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului.

Integral pe HotnewsComentarii

Lia a României? Paul al României? Hai sictir, nemernicilor! Am ajuns ca orice bastard și copil din straturi să fie considerat al României? Marș la rahat, stârpiturilor! Ce retrocedări? La muncă nu la întins mâna, milogilor infecți!

16 aprilie 2018 23:53

v A inceput mai tare campania de defaimare a lui Tariceanu, dupa ce unii au spus ca are sanse sa cistige prezidentialele din 2019/

16 aprilie 2018 17:00

Ionut Impostorilor asa-zisi ''regali'', nu mai stati cu mana intinsa la poporul roman, mars la munca! Gunoiul de Paul ar fi trebuit sa fie de mult in puscarie pentru retrocedari frauduloase.

16 aprilie 2018 16:33

bijbok truica nu-i la parnaie?

16 aprilie 2018 16:13

Gogu Si aceste Tericeanu,"cap de lemn", vrea sa fie Presedintele Romaniei?

16 aprilie 2018 14:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.