Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Spațiul public a fost invadat, încă dinainte de Paște, de zvonurile privind remanierea Guvernului Dăncilă. Până acum nu s-a confirmat nicio astfel de ipoteză, însă se pare că există o anumită îngrijorare în rândul factorilor decidenți privind lipsa de performanță a anumitor șefi de portofolii guvernamentale.

Pe lângă acest neajuns, mai mulți miniștri au făcut o serie de greșeli impardonabile pentru un PSD pe care sondajele de opinie nu-l mai favorizează deloc. Ba, mai mult, erodarea socialiștilor la guvernare propulsează PNL și ALDE în prim-planul posibilelor opțiuni de vot ale românilor la viitorul scrutin europarlamentar din luna mai 2019. Concret, aceste aspecte nu sunt deloc pe placul conducerii PSD din Kiseleff, care se vede nevoită să contabilizeze „plusurile“ și „minusurile“ miniștrilor și să ia o decizie în privința acestora într-un viitor nu prea îndepărtat. În ciuda acestui aspect, în jurul lui Liviu Dragnea se zvonește că o remaniere nu ar fi oportună din cauza faptului că s-ar bate în cuie, definitiv, schimbarea miniștrilor la șase luni de când ar fi fost girați politic și învestiți în funcții. Asemenea hotărâri din trecut se înscriu cu succes în galeria marotelor opoziției.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.