Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Experţi internaţonali şi-au început duminică, în Siria, ancheta cu privire la presupusul atac chimic care a antrenat atacuri occidentale de o amploare fără precedent contra regimului lui Bashar al-Assad şi au condus la o intensificare puternică a relaţiilor diplomatice.

Preşedintele rus Vladimir Putin, un aliat neclintit al Siriei, a avertizat duminică Statele Unite, Franţa şi Marea Britanie.

Un nou atac şi va fi ”inevitabil haos” în relaţiile internaţionale, a declarat liderul de la Kremlin, citat într-un comunicat difuzat de preşedinţie după o convorbire la telefon cu omologul său iranian Hassan Rohani, un alt aliat important al regimului sirian.

Statele Unite vor impune luni noi ”sancţiuni ruse” în legătură cu utilizarea de arme chimice de către regimul sirian, a anunţat amabsadoarea americană la ONU Nikki Haley.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.