Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Berbec. Are compatibilitate, în afară de leu și săgetător, însuși cu zodia lui, cu berbecul. Știi cum se întâmplă, să te vezi în oglindă.. când ai un partener nativ din aceeași zodie e ca și când te-ai privi non-stop în oglindă. Berbecul se înțelege foarte bine cu o zodie de aer, adică gemeni sau vărsător. Aerul întreține focul. Asta nu înseamnă că un berbec nu poate să fie cu o zodie de pământ, adică cu un taur, sau cu

Taurul e fantastic de compatibil cu racul, cu fecioara, cu capricornul și cu peștii. Pământul ca să fie fertil are nevoie de apă. La fel de bine poate să fie taur cu taur. Dar încăpățânarea ambilor strică relația.

Gemenii, care sunt expodili, versatili, plini de viață, se pot cupla cu berbec, cu leu, cu balanță și vărsător. Deci avem zodie de aer cu două zodii de foc. Afară de faptul că aceste lucruri vin de la sine, există un magnetism, o atracție. Singura problemă e ca gemenii sunt în continuă căutare.

Racul are o relație foarte bună cu taur, fecioară, scorpion și pești. Iar vedeți apă cu zodie de pământ. Tot ce înseamnă stabilitate le găsește la taur și la fecioară, la aceste zodii de pământ. Racul e cel care alege și vrea certitudini. Nu poți să-l cucerești atât de ușor.

Mai multe, pe antena3.ro.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.