Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traumele din copilărie au efecte foarte clare în comportamentul oamenilor de mai târziu. Lidia Fecioru a vorbit despre acest lucru la Adevăruri ascunse.

„Nu doar dramele din copilărie. Pot fi și traume din căsnicie. Suferi de anxietate și acest lucru te împiedică să vezi lucrurile în lumina lor. Nu le poți înțelege. Și neînțelegându-te, mintea ta se blochează pe niște cutume, șabloane. Ți-e frică să ieși cu lumea, nu vrei să comunici, vrei să te retragi, îți hrănești propriile tale temeri. Asta e una dintre probleme”, a spus Lidia Fecioru.

„Tu devii vulnerabil atunci când începi să fii anxios. Pentru că viața te trăiește pe tine, în loc să o trăiești tu. Lipsa de iubire.. nu neapărat lipsa de iubire părintească, lipsa de afecțiune.. un părinte mai dur care mereu ți-a arătat ce ai făcut rău.. asta duce la anxietate. Cicatricile foarte adânci nu-i lasă să facă pași. ”, a mai spus ea.

Mai multe, pe antena3.ro


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.