Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD Liviu Dragnea a pregătit în amănunt încă de prin 2012, pe vremea când se afla la conducerea Consiliului Județean Teleorman, un plan pe care vrea să-l pună acum în aplicare. Nu i-a ieșit strategia în 2013, însă nu a renunțat sub nicio formă la proiectul său de suflet – descentralizarea.

Curtea Constituțională a fost cea care i-a spus un „NU“ hotărât în 2014 actualului șef al PSD și ideii sale revoluționare. Nici cabinetul condus de fostul premier Victor Ponta nu i-a putut sta în cale la vremea respectivă programului de descentralizare al fostului vicepremier Liviu Dragnea, motiv pentru care și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului pe pachetul legislativ de reîmpărțire a puterii între ministere și anumite autorități locale. În ciuda obstacolelor din trecut, Dragnea nu se dă bătut. După ce i-a avertizat cu remanierea pe miniștrii mai lenți, înainte de Paște se lucra în ministere, la foc automat, la descentralizare. Imediat cum s-au reîntors la lucru, miniștrii și funcționarii s-au reapucat de proiectul preferat al lui Dragnea.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.