Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Conducerea lărgită a PSD analizează, astăzi, activitatea miniștrilor în primele 75 de zile ale guvernării Viorica Dăncilă, o parte a cabinetului social-democrați fiind acuzat că merge „cu viteza a doua”.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercurea trecută, că unii miniștri nu au suficientă „viteză” dar că este încă devreme pentru schimbarea acestora din funcție. „Nu s-a vorbit despre o remaniere. Este adevărat că unii dintre miniştri merg cu viteza întâi, alţii merg cu viteza a doua. Eu sper că până vom face evaluarea, şi cei care merg cu viteza întâi vor recupera din distanţă şi se vor încadra în acea foaie de parcurs (...) Pentru noi, programul de guvernare este cel care poate conduce la remanierea unui ministru sau altul”, a declarat Dăncilă, la Antena 3. Ea a evitat să enumere miniștrii cărora le-a atras atenția cu privire la îndeplinirea programului de guvernare.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.