Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Biologii, chimiştii şi biochimiştii din Sănătate vor protesta, în 20 aprilie, în faţa Ministerului Muncii. Într-o scrisoare adresată ministrului Lia Olguţa Vasilescu, 900 de specialişti din sistemul sanitar se arată indignaţi de declaraţiile social-democratei conform cărora aceştia „trebuie plătiţi precum profesorii de biologie”. „În lume, 24 de premii Nobel în Medicină au fost câştigate de către biologi”, se arată în scrisoare.

„Încercările vădit denigratoare, halucinante, neadevărate şi ofensatoare ale Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale, din ultimele săptămâni, la adresa biologilor şi biochimiştilor din sistemul sanitar, în încercarea populistă, bazată pe lipsa de cunoaştere a importanţei acestora în laboratoarele clinice, de a justifica discrepanţele uriaşe de salarizare create între noi şi colegii medicii de laborator, nu reprezintă decât o abordare politicianistă lipsită de orice urmă de umanitate şi înţelegere a stării de fapt”, se arată într-o scrisoare deschisă semnată de 890 de biologi, chimişti şi biochimiştii din sistemul sanitar. Aceştia vor protesta în data de 20 aprilie, în faţa Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale.

Integral pe AdevărulComentarii

Remus Florescu: reamintesc cititorilor că şi biologii şi chimiştii din Galaxie au fost (cam) jigniţi când au aflat că (cică) în urma bombardării unor depozite şi fabrici de arme chimice din Siria n-a murit absolut nimeni, n-au rezultat nori de gaze toxice şi nu au fost infectate nici apa freatică, nici atmosfera, nici litosfera şi nici biosfera (cam ca în desenele animate, n.m.) ... Cu respect, RF

16 aprilie 2018 8:32

dana Foarte bine, dar sa fie si ea platita la fel cu absolventii de psihologie , sau ce a terminata coana asta.Parlamentari sa fie platiti in functie de pregatirea pe care o au pe diplomele avute.dracnea sa fie platit dupa studiile absolvite.Presedintele ca un profesor de fizica care da meditatii. Pentru toata lumea la fel.

15 aprilie 2018 19:47

Gicu Ministri marioneta, incapabili si prost pregatiti. La asa alegatori, alesii pe masura!

15 aprilie 2018 18:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.