Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Soferii au avut un soc cand au vazut un barbat gol pusca pe DN1între Sibiu și Veștem. El a fost scos de pe drumul național și a fost dus la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu.

"A fost identificat în trafic un bărbat de aproximativ 50 de ani care era complet dezbrăcat. Era incoerent în exprimare. A fost internat nevoluntar la spital", a explicat pentru Ora de Sibiu, Elena Welter, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Martorii spun că omul era confuz în exprimare și îl invoca extrem de des pe Iisus. Bărbatul era complet dezbărcat, prezenta câteva zgârieturi și era foarte murdar.


Comentarii

Eu, numai eu știu cine era acel rătăcit. Era Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul, prooroc și prooporc sfânt cu copitele despicate, suprins într-un moment de tandrețe habotnică cu Cel de sus. Poza nu arată, dar sfîntul ProoPorc Ilie Tișbitul se scărpina în cur cu un morcov de o jumătate de metru, invocând în extaz ceva nedeslușit despre Isus. Sărmanul EURO-ProoPorc a luat-o razna pe drumuri căutând Casa Raiului pe arătură. Cu respect, Paulus

15 aprilie 2018 21:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.