Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, afirmă sâmbătă, într-o postare pe Facebook, că se aşteaptă să îi fie cerută „condamnarea la moarte”, întrucât, potrivit unor „formatori de opinie din România”, aproape toţi cei care au trăit şi au fost maturi înainte de anul 1989 ar trebui să moară „fizic sau spiritual”.

Pop face aceste declaraţii după ce Revista 22 a prezentat o listă a colaboratorilor Securităţii pe care figurează şi numele său alături de numele altor persoane publice.

Integral pe AdevărulComentarii

@ 15 aprilie 2018 12:19 Băi moralistul falusului, ia mai du-te tu în păcatele tale, ai înțeles? NU are nici o importanță ce funcție are individul în cauză și nici ce poziție în societate, problema e de factură pur morală, ai înțeles? Ia mai lasă tu titlurile ălea aristocratice aiurea gen domnia sa, că nu mai sunt de actualitate, nici măcar printre clasa de grohăitoare politice, care clasă infectă de regulă, ar trebui să se lipsească de aceste denumiri idioate. În altă ordine de idei, problema e simplă, cei aflați în postura de foști colaboratori ai securității ceaușiste trebuie să-și accepte micimea de caracter personal și să rămână cu demnitate cu moralul pătat, pentru că așa e normal, ai înțeles? Deci indivizii respectivi NU trebuie să pozeze în victime și nici în martiri inchipuiți. În altă ordine de idei, invectivele și injuriile mele uneori extreme sunt adresate numai celor care merită asta, indiferent că e vorba despre partide politice sau despre indivizi fățarnici sau de o perversitate morală excesivă. Ia să nu-mi mai măsori tu statura și mai bine să-ți vezi de propriile comentarii, unde recurgi la un limbaj suburban mult mai scârbos decât cel pe care-l folosesc eu, ai înțeles? Măi nea Talmudule, lasă în pula calului morala, pentru că nici tu nu ești mai breaz la capitolul scârboșenii, așa că înghite hapul și taci în mama dracului, nu te mai agita degeaba. Ai înțeles? Sau vrei să-ți scriu cu majuscule? Du-te-n păcatele tale care sunt destule, moralistule pătat ce ești tu!

15 aprilie 2018 20:55

Pentru "PUNCT" si "VIRGULA" Mai bolnavule mintal, ce stii tu concret despre distinsul om de stiinta Ioan Aurel Pop, ales, din fericire, presedinte al Academiei Romane? Daca stii ceva rau despre domnia sa, spune cu subiect si predicat, cu nume si prenume. Nu pe barfele si insinuarile unor cartite cu carnet de partid si stelute pe dosul vestonului. De unde si pana unde ai dobandit tu inaltimea morala si intelectuala sa emiti sentinte inexorabile la adresa unui om langa a carui statura esti un biet parlit inchipuit, care umple forumul cu injuraturi, mizerii si scarbosenii? Aici ai scris relativ ingrijit la nivel de vocabular, dar la nivel ideatic si moral, tot infect si scarbos esti, sub orice nume sau anonimat te-ai ascunde!

15 aprilie 2018 12:19

Mihai Călăul Nu e vorba despre nici o condamnare așa cum ăsta care a ajuns unde a ajuns acum în funcție se tot lamentază și ar vrea să facă pe martirul. Martirul cui? Păi martirul ipocriziei și fariseismului. Ăsta nici după ce i se publică lista în negru pe alb cu numele lui de securistic, acum are grețuri. Ar fi de dorit o condamnare morală care se impune în toate aceste cazuri cu foștii colaboratori ai securității ceaușiste. Pentru că fiecare dintre acele lepre sau mai puțin lepre, are în spate suferințe diferite provocate unor concetățeni. Observ unii comentaci că se screm și vor să arunce cu lături pe cei care-i condamnă pe aceste lepre de foști colaboratori, dintre care or fi unii mai albi la moacă și mai inocenți cel puțin aparent vorbind, dar oricum am privi lucrurile, tot cu moralul pătat rămân. O reparație morală pentru aceste lepre sau mai puțin lepre e dificil de făcut, iar la urmă oricum rămân cu moralul șifonat. Recomand acestui individ să aibă măcar decența să tacă dracului din fleancă și să nu mai pozeze în victimă sau martir troglodit. Punct! Eventual respectivul se poate disculpa public în Media sau pe sticlă la TV, pentru a-și mărturisi păcatele atâtea câte are și de câte are cunoștiință, dar la urmă tot o lepră rămâne. Virgulă!

15 aprilie 2018 8:43

@europeanu La cine te referi, excrementule?! Cred ca esti o culme a prostiei de pe lume! Am auzit ca locuiesti intro gaura neagra din gainatzul gainii care l-a ouat si pe Soros. European si el, din Khazaria ...

15 aprilie 2018 0:19

europeanu meriti glontul mai cacatule, la cati oameni ai nenorocit !!!

14 aprilie 2018 21:50

CTC …Produsul denigrării și al bălăcărelii nu începe brusc, ci prin exersare în publicații obscure (v. „22”), pe care bunul simț și normele gramaticii le ocolesc de parcă ar trece prin dreptul unei porți pe care scrie „câine rău”. Denigratorii, ca vietăţi lipsite de cultură, mârâie la orice le depăşeşte puterea de înţelegere, se reped cu flămânzenie de hiene spre „corpul delict” – de această dată fiind vorba despre noul Preşedinte al Academiei Române, Domnul Ioan Aurel Pop devenit „sacul de box… verbal al denigratorilor şi bârfitorilor de profesie. Aceşti rataţi, sau semirataţi, în caz mai fericit, după ce s-au aciuit sub aripa solidă şi mirosind a fecale a GDS-ului, sunt trimişi la înaintare pentru ca, fără să conştientizeze, fiindcă nu-i duce mintea, să arate lumii, nu „păcatele” lui Ioan Aurel Pop, ci formidabila lor prostie…

14 aprilie 2018 18:02

Stiinta de carte este o insulta grava pentru cacatii #rezistaci! Ei au "meritul" de a se fi nascut suficient de tarziu pentru a nu se fi contaminat de boala stiintei de carte, asa ca au dreptul sa condmane, sa banuiasca, sa pretinda locurile din fata! Pai cum sa vina nenea asta care il stie pe Marx, dar si pe Platon? Nu, domne, noua ne trebe genderi, gay, lesby, trendy, trasul pe nas, molotoave, jos morala ipocrita, vrem sex cu tot ce misca, chiar si cu mortii, vrem mUE, vrem orice, numai babaci si babalaci, NU! Pentru ei ne trebuie camere de gazare ieftine, sigure si eficiente.

14 aprilie 2018 17:05

ifrim Nedelcu Ne intereseaza mai putin turnatorii... cei ce trebuie condamnati sunt ofiterii de securitate care i-au constrans pe acesti turnatori sa dea cu trompeta!

14 aprilie 2018 16:40

Mihai condamnarea la decenta ar fi mult mai grava pentru unii ca matale!

14 aprilie 2018 11:53

Vasile nu mai au nici o jena , mizerii umane care se mai si impauneaza cu rahat!

14 aprilie 2018 11:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.