Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

SUA, Marea Britanie şi Franţa au lansat, sâmbătă dimineaţă, un atac cu rachete de croazieră în Siria, ca urmare a atacului chimic de săptămâna trecută de la periferia oraşului Damasc. Rusia a anunţat că atacul nu va rămâne fără consecinţe.

"Am ordonat armatei Statelor Unite lansarea unor bombardamente punctuale asupra unor ţinte asociate capabilităţilor de arme chimice ale dictatorului Bashar al-Assad", a declarat Donald Trump. Surse din cadrul Pentagonului au declarat pentru CNN că la bombardamente participă nave şi avioane militare americane.

Integral pe GândulComentarii

The bitch of Grand Britain Yeah, just the bitch of the UK can behave like that. Western imperialists are some CREMENALI !!!!

15 aprilie 2018 21:43

Completare! Mai jos este vorba de senatorul John McCain. Scuze pentru omisiune!

15 aprilie 2018 11:37

@@Apel la luciditate Nu ai deloc dreptate sa-l consideri penibil sau agent pro-rus pe cel ce semenaza "Apel la luciditate". In situatii ca cea din Siria se produc intro veselie diversiuni, inscenari si manipulari de tot felul la adresa populatiei locale, dar si a opiniei publice mondiale. CIA-ul este maestru desavarsit in asa ceva, iar manualele sale de propaganda si diversiune bazate pe persuasiune, psihologie individuala sau colectiva, dar si de diversiune grosolana ating niveluri incredibile. Pentru crearea Statului Islamic,inainte si in timpul "primaverilor arabe", senatorul republican american de Arizona a petrecut timp indelungat in Orientul Apropiat pentru aranjamente si benchetuieli cu lideri ai rebelilor actuali. Totul a avut scopul sa-i divizeze pe arabi si sa-i slabeasca in fata Israelului, dar si sa curete terenul pentru niste conducte petroliere si gazoducuri din Golf spre Mediterana prin Siria. La asta se adauga lupta pentru uriasul zacamant Leviatan din estul Mediteranei si interesul masonic de a exacerba rivalitatea si asa acerba dintre siitii si sunitii islamici. Sigur ca Rusia nu putea lipsi din acest joc, dar nu ea este actorul principal! Mai shtuduiti, baieti, politica externa inainte de a da cu piatra!

15 aprilie 2018 11:34

@Apel la luciditate Platit de Rusia ca sa troll forum-uri romanesti? :) Esti PENIBIL!

15 aprilie 2018 10:18

Apel la luciditate Bai v, esti atat de prost! Doamne cat esti de prost! Assad se lupta cu terorusti din Lybia, UK, Franta, Turcia, Olanda, Germania, Danemarca, Italia, Suedia, Norvegia, Austria, Bosnia, Albania, Kosovo, Belgia, etc plus serviciile secrete occidentale. E sprijinit cu 1/4 de masura de Rusia si de Iran. Crestinii erau protejati sub Assad. Sub rebeli, sunt decapitati. Nu mai exista crestini in zonele ocupate de rebelii suntinuti de Israel, CIA, Sas-ul britanic, etc. Primavara araba s-a facut inarmand rebeli, facand diversiuni impotriva armatei, etc. La manifestatille opozitiei erau impuscati oameni de catre rebeli.

15 aprilie 2018 9:04

Apel la luciditate Din fasia Gaza palestinienii lnseaza des rachete catre Israel. Ca raspuns, Israel bombardeaza Gaza. La fel si fortele lui Assad bombadeaza Goutha, cartier locuit de palestinieni primuti ca refugiati. De ce nu bombardeaza NATO si Israelul?

15 aprilie 2018 8:56

Ionut Ia cititi ce ne pregatesc evreii: https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2018/04/10/deputatul-evreu-silviu-vexler-vrea-romanii-in-puscarii-si-coreligionarii-lui-musai-eroi-in-razboiul-intregirii-neamului/ https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2018/04/10/108746/

14 aprilie 2018 22:29

v In Siria se lupta SUA, sprijinita de "pretini", cu Rusia, incercind fiecare noile lor arme, cum au facut-o si in Irak devastind tara, care este condusa de un tip care doreste puterea si nu tine cu poporul. Daca tinea cu poporul, demisiona si pleca aiurea si probabil se termina tot bilciul. Acuma au de suferit oameni nevinovati.

14 aprilie 2018 16:51

Iulian Cristoloveanu SUA, Marea Britanie şi Franţa sunt state clientelare ale israelului... în realitate se urmareste ocuparea Siriei pentru a se putea realiza conceptul "israelului mare" – greater israel – care sa cuprinda teritorii din Turcia pana la Nil! Astfel acesti supusi... SUA, Marea Britanie şi Franţa nu fac decât sa execute misiunile primite!

14 aprilie 2018 14:31

John Astia intrec orice masura , masonii nu mai au rabdare, vor sa-i vada pe toti inrobiti. Asta e noua ordine mondiala? Crime impotriva celor neputiciosi? Nu am vazut nici un mort in urma atacului chimic , nu am vazut pe cineva care sa fi facut o investigatie la fata locului. Hai sa-i omoram ca asa vor muschii evreilor. Apropo cati evrei ati vazut muncind pe santier?

14 aprilie 2018 13:57

Ca si Irakul era burdusit cu arme chimice, n-asa?! Nici nu se mai sfiesc sa minta! Organizeaza cu pretenarii englezi o "scurgere de gaze" langa Damasc si, gata, pretextul exista! Parca Reichstagul n-a luat foc de la o lumanare uitata aprinsa de un comunist in cel mai apropiat cimitir evreiesc din Berlin? Cred ca George Bush ala mic rade in hohote de neghiobia lui Trump de a nu gasi un pretext mai acatarii si de a orbecai acum in aburii bashinii din Irak. Dar, ma rog, ce nevoie sa mai aiba hamericanii de ceredibilitate?!

14 aprilie 2018 9:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.