Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Directorul sportiv al echipei de fotbal CSA Steaua, Ştefan Iovan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să termine pe primul loc sezonul regulat şi de aceea se gândeşte doar la victorie în meciul cu Academia Rapid din etapa a 23-a a Ligii a IV-a.

"Nici meciul din tur, cel de pe Giuleşti, nu a fost cu mult sub cele din Liga I. Echipele sunt echilibrate din toate punctele de vedere. A noastră e mai tânără, în timp ce a Rapidului e mai experimentată. Ne dorim să mulţumim spectatorii care vin la stadion cu un fotbal de calitate. Şi noi putem să spunem că suntem favoriţi prin ritmul pe care îl impunem şi prin tinereţea pe care o avem. Jucăm acasă şi trebuie să ne gândim numai la victorie. Trebuie să terminăm pe primul loc acest campionat regulat şi apoi tot pe primul loc şi play-off-ul. Noi pregătim echipa să câştigăm meci de meci şi să promovăm pe criterii sportive. Aşa credem că e normal, ca Steaua să promoveze pe criterii sportive", a spus el.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.