Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vedeta americană de televiziune Khloe Kardashian a devenit mamă pentru prima oară joi, potrivit presei americane, după mai mulţi ani în care a relatat despre problemele sale de fertilitate în cadrul emisiunii de reality tv ''Keeping Up with the Kardashians'', informează Reuters.

Site-ul cu ştiri din lumea celebrităţilor TMZ, postul de televiziune Entertainment Tonight şi secţiunea Page Six dedicată starurilor a New York Post au dezvăluit că vedeta a născut o fetiţă într-un spital din apropierea oraşului Cleveland, Ohio, joi dimineaţă.

Reprezentanţii familiei Kardashian nu au confirmat încă informaţia, precizează Reuters.

Fetiţa lui Khloe este cel de-al treilea copil care vine pe lume anul acesta în familia Kardashian după ce Kim, sora mai mare a lui Khloe, a dat naştere unei fetiţe, Chicago, în ianuarie, cu ajutorul unei mame surogat, iar sora vitregă Kylie Jenner a născut-o în februarie pe Stormi, al cărei tată este rapperul Travis Scott.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.