Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sfârșitul lumii ar putea veni pe 23 aprilie. Cel puțin asta susține o nouă teorie conspiraționistă.

Potrivit teoreticienilor, codurile biblice sugerează că sfârșitul lumii este iminent, iar Pământul va fi distrus în 23 aprilie. Apocalipsa 12: 1-2 sugerează despre un pasaj din Biblie care indică a doua venire a lui Iisus Hristos pe pământ: "Un semn mare apare pe cer: o femeie înfășurată în Soare, Luna sub picioarele ei și o coroană de douăsprezece stele pe cap. Ea, era însărcinată și țipă în durerile nașterii".

Pe 23 aprilie, Soarele și Luna vor fi în Fecioară, la fel ca Jupiter, care reprezintă Mesia. Experții au respins inițial această afirmație atunci când au descoperit că această aliniere are loc la fiecare 12 ani. David Meade, un teoretician al conspirației creștine, este principalul expert care sugerează că vine, totuşi, sfârșitul.

Meade prezice, de asemenea, că un sistem planetar mitologic cunoscut sub numele de "Planet X" sau Nibiru, cum mai este cunoscut, va apărea pe 23 aprilie.

El a spus: "În această perioadă, 23 aprilie 2018, luna apare sub picioarele constelației Fecioarei. Soarele pare să o îmbrace cu precădere pe Fecioară. Cele 12 stele includ o nouă stea, a Leului, iar cele trei aliniamente planetare Mercur, Venus şi Marte - se combină pentru a face un grup de 12 stele pe capul Fecioarei. "

Mai multe, pe antena3.ro.


Comentarii

@ 12 aprilie 2018 17:40 My friend, don't be a wise guy, OK? Acum te întreb, ce merită Antena 3 în afară de un căcat de la mine care e gratis pentru o știre cretină ca asta d-aci? Așa că înghite tu furazolidonul. Poftă bună!

13 aprilie 2018 0:29

Luca Te caci cam mult man.. recomand un furazolidon ^^!

12 aprilie 2018 17:40

Băi idioților, mă cac în știrea voastră imbecilizantă! De unde pula calului scorniți toate idioțeniile ăstea? Sau te pomenești că Varanul a devenit astro-olog de când l-au futut în cur viețarii cei mai virili de la Jilava și Rahova, pentru că vede numai stele verzi? Codurile biblice? Căcare coduri biblice? Ălea din biblia nebiblică? Mă mai cac odată-n știrea voastră cretinizantă!

12 aprilie 2018 12:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.