Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

"Nu putem vorbi decât de creşteri, nu de reduceri salariale. Am citit raportul dat de INS. Se fac comparaţii cu alte luni ale anului, se fac comparaţii cu alţi ani, dar nu putem vorbi despre scădere salarială şi trebuie să ne raportăm doar la creştere. În sănătate, la 1 martie anul acesta, au crescut salariile cu procente între 75% şi 120%. În educaţie, de la 1 martie, avem o creştere de 20%. În sănătate, dacă am lua toată creşterea salarială de la 1 ianuarie 2017, avem o creştere la net de 40%, deci nu putem vorbi despre scăderi salariale, ci putem vorbi despre creşteri salariale”, a afirmat Dăncilă la Antena3.


Comentarii

Viorica Paduchi-Lati Dancila PSd face numai bine, aduce numai cresteri, numai autostrazi, metrou dat in folosinta, etc. Cum indrazniti sa puneti la indoiala Biblia+ Programul de guvernare si pe Dragnea=Dumnezeu?

16 aprilie 2018 17:03

Ionut Si-a tras consilier evreu din Israel. Ce mai e de spus? Sa scapam odata de toata aceasta gloata ordinara si mocirloasa care face doar rau poporului roman. Sa va fie rusine! Sunt atatia romani destepti in tara asta care n-au loc de voi, niste inculti care se gandesc doar la binele lor. O sa dati odata toti socoteala pentru halul in care ati adus tara! Si dreptatea o sa si-o faca poporul, nu instantele manjite de voi! Gunoaielor!

15 aprilie 2018 14:02

Apel la luciditate Viorica Dancila n-a fost aleasa de concetatenii ei din Videle pt pozitia de primar. Ce o recomanda pt o pozitie infinit mai mare- aceea de premier?

13 aprilie 2018 13:12

felix "În sănătate, la 1 martie anul acesta, au crescut salariile cu procente între 75% şi 120%. În educaţie, de la 1 martie, avem o creştere de 20%." Mare dreptate ai Dancila Motostivuitor Imunogloaba! Mai taie din salarii ca deja-s prea mari!

12 aprilie 2018 23:11

John Doamna Dancila, ne faceti tara de ras, din bun simt ar fi trebuit sa refuzati aceasta functie . Uitati-va la seful dumneavoastra, oricat ar fura, oricat ar incerca sa para smecher, aricati bani ar da , doar sa apara intr-o poza cu mana intinsa la Trump, oricate femei tinere ar plati doar sa apara in fotografie la bratul lui, tot taran cu cacat la cur este. Nimeni nu da doua basini pe el , nimeni nu-l baga in seama , doar coate goale care poate prind si ei ceva ramasite la imparteala furtului.

12 aprilie 2018 16:41

Cristi Pe ce lume traieste femeiusca asta, ca premier nu-i putem zice. Impreuna cu cealalta coana, olga, o tin langa cu cresterile salariale. Sa fluturasii oamenilor din martie 2018 si din decembrie 2017 si sa- i compare.Ai oamenilor , nu al ei si al lui drac...nea, vasilescu, tariceanu si mituitilor politic cu salarii dolofane, pentru a nu-l deranja pe drac...nea.

12 aprilie 2018 15:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.