Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Real Madrid s-a calificat dramatic în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a fost condusă de Juventus acasă cu 3-0 (în tur, echipa lui Zidane învinsese cu 3-0). Ronaldo a transformat un penalty în minutul 90+8.


Gianluigi Buffon a fost eliminat în prelungirile meciului Real Madrid - Juventus, după ce a protestat la decizia centralului de a acorda penalty la Lucas Vazquez. Portarul italian a considerat că decizia n-a fost una corectă și l-a asaltat cu injurii pe arbitrul Michael Oliver, din Anglia.

"Viața merge înainte. Sunt mândru de ce am realizat, de cum am jucat azi. Am făcut ceva de necrezut. Cred că nu e finalul pe care-l meritam. Eram foarte aproape de fază la penalty, ca și arbitrul. Dacă ai cinismul de a da așa un penalty în minutul 93, atunci nu ești om, ești animal!

Le-am spus tuturor celor de la Real Madrid că meritau să se califice. Dar nu așa. Când se ajunge la astfel de scene, cu așa jucători... Dacă n-ai personalitate, rămâi în tribună și mănâncă chipsuri cu iubita ta, nu face așa ceva! Oliver are un tomberon în loc de suflet", a declarat Buffon.

Integral pe Gazeta SporturilorComentarii

Je De acord cu Bufon.

12 aprilie 2018 13:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.