Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Profesorul Dan Voiculescu i-a felicitat pe jurnaliştii Antena 3 care au obţinut, încă o dată, recunoaşterea internaţională.

”Premiile obținute astăzi de Antena 3 la New York Film Festivals reprezintă o confirmare a crezului meu: niciun sacrificiu nu e prea mare pentru a proteja libertatea presei. Este o uriașă nedreptate ca, după o viață de muncă cistită, efort și responsabilitate, să fii pus în situația de a plăti pentru ceva ce nu ai făcut. Am știut însă întotdeauna că lupt pentru o cauză dreaptă și i-am simțit mereu alături de mine pe cei pentru care am luptat. Nu îmi pare nicio secundă rău că, în ciuda presiunilor și a răului care mi s-a făcut, nu am dat niciun pas înapoi și nu am acceptat să subordonez trustul de presă pe care l-am fondat. Am luptat o viață întreagă pentru ca jurnaliștii să își poată face corect datoria față de cetățean și față de adevăr. Zilele pe care le trăim confirmă verticalitatea celor care au avut curajul să spună adevărul. Felicitări, dragii mei! Ați dovedit nu doar că sunteți profesioniști de top, dar și că, în România, se poate gândi, crea și vorbi liber. Sunt mândru de voi. ​​​​​​”, a spus Dan Voiculescu.​

Mai multe, pe antena3.ro.


Comentarii

Dan Voiculescu a felicitat? De fapt, Varanul și-a dat jos izmenele și le-a dat vedetelor de la Antele să-i pupe hemoroizii, pentru că hemoroizii sunt leacul uluitor care vindecă de platfus la minte pe toți idioții care batjocuresc știrile ălea explozive și explozibile și toate bombele neexplodate încă de la Haznaua 3!

11 aprilie 2018 22:42

John Fuck off! Bai gunoi uman ce contributie ati adus voi la dezvoltarea culturii romanesti? Bai securist de cacat. , cu ce ai contribuit tu bunastarea tarii mele , bai balegosule. Ati dat un sac de bani sa fiti si voi bagati in seama , pe cine credeti, mai gunoaielor ,ca prostiti? Auzi Antena 1 , mare post de tv. Ma umfla rasul!

11 aprilie 2018 18:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.