Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De Pasti, putini am crezut, multi ne-am facut cruci, toti am mancat. Facebook a gemut – mai mult a mugit – de glumite despre apostolii lui Iisus. Tefeloazele care s-au gadilat sa rada pe teme biblice vor aborda, insa, un ton apodictic daca se va lua cineva de Parada Gay, fiindca urmeaza Parada Gay, si, in calitate de parteneri UE, avem obligatia sa fim toleranti la Parada Gay. Nu trebuie sa uitam nici de piosii care mai aveau putin si se urcau cu bemveurile pe treptele bisericilor. Iar prezentatoarele de televizie citeau stirile in corpo-rom-gleza si se hlizeau ca sfecla in botul Joianei, de le tasnea cozonacul prin soriciul smacuit cu fond de ten.

Integral pe NaţionalComentarii

Sf. euro-Doobitoc (TFLeprră) Iliuţă-Tibăşinuţă (pseudo-alupigus) Ah, io nici nu m-am rugat, nici nu mi-am făcut semne - io şi de Sf. dvs. Paşte am supt EURO-poolla şi am sorbit EURO-urină "as usual"!

12 aprilie 2018 1:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.