Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Donald Trump avertizează Rusia că Statele Unite vor ataca Siria, din cauza unui presupus atac chimic atribuit Administraţiei Bashar al-Assad.

Liderul de la Casa Albă a postat un mesaj pe Twitter prin care spune că Rusia trebuie să se pregătească de atacul unor rachete. Guvernul președintelui Bashar al-Assad – care primește ajutor militar de la Rusia – neagă că ar fi în spatele atacului chimic.

„Rusia promite că va doborî orice rachetă lansată în direcția Siriei. Pregătește-te, Rusia, pentru că vor veni, noi și inteligente. Nu ar trebui să fii partenerul unui animal care își ucide cu gaz propriul popor și căruia asta îi face plăcere”, a scris Donald Trump, referindu-se la președintele sirian, Bashar al-Assad. Alexander Zasypkin, ambasadorul Rusiei în Libia, a declarat că orice rachetă lansată de SUA către Siria va fi doborâtă iar bazele de lansare vor fi atacate.

Integral pe CotidianulComentarii

alupzor alupigus si ptr mata si tactu. ofer alup !

11 aprilie 2018 18:58

alupigus Hai Trump , da-le-o tata si sa linistim lucrurile , ca prea si-au luat-o-n cap imbecilii rusi !

11 aprilie 2018 18:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.