Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O nouă performanţă de aur pentru jurnaliștii Antena 3. În urmă cu scurt timp, colegii noştri din echipa ”În Premieră” au obţinut o nouă medalie de aur şi două medalii de bronz la New York Film Festivals de la Las Vegas, la categoria ”Documentar”,

De asemenea, echipele Antena 3 şi Observator au mai obţinut trei nominalizări în finala festivalului pentru campania ”Observator - România copiilor căsătoriţi”, dar şi pentru două emisiuni ”Sinteza Zilei”. Printre acestea se numără şi cea în care micuţa Ana Maria a cerut preşedintelui Klaus Iohannis graţierea mamei sale după ce aceasta a fost nevoită sa fure mancare.

”E foarte emoționant, pentru că e un public viu și pentru că înainte vorbesc mari, mari jurnaliști. Îți dai seama cât de puternice sunt și ce subiecte extraordinare, sunt niște subiecte cutremurătoare” a declarat Carmen Avram, la puțin timp după decernarea premiilor.

”E o mare bucurie aici, toată lumea își dă seama ce satisfație trebuie să fie pentru niște ziariști dintr-o țară mică precum România. E o uriașă bucurie. Carmen v-a spus câteva lucruri foarte importante. Este o confirmare a muncii pe care jurnaliștii au făcut-o în toți acești ani de zile. Sinteza Zilei a fost nominalizată pentru talk-show-ul anului. Vă mai aduceți aminte de Ana Maria, fetița femeii care a ajuns la închisoare pentru că a furat pentru a-i da copilului să mănânce. Sentimentul pe care l-am avut este că jurnaliștii Antena 3 sunt respectați. Premiul acesta îl dedicăm tuturor celor care au fost alături de noi, în lupta pentru dreptate și adevăr, tuturor telespectatorilor noștri” a spus Mihai Gâdea.


Comentarii

De fapt! Carmen Avram a câștigat acele trofee, pentru care merită toată considerația noastră. Ce păcat că majoritatea din restul colegilor ei sunt niște rebuturi ale jurnalismului. Carmen Avram e de fapt singurul adevărat profesionist de la Antenele Varanului, motiv pentru care mă tot întreb ce mai caută pe acolo?

11 aprilie 2018 22:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.