Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu e deloc ușor să dormi bine și să te trezești odihnit. Mai ales dacă ești mamă. Imaginile de mai jos arată perfect ce înseamnă de fapt să fii părinte. Femeia din imagini a montat o cameră deasupra patului pentru a vedea cum se desfășoară o noapte ”obișnuită”. Ei bine mămica abia poate să se odihnească din cauza copiilor care se foiesc încontinuu.

Filmulețul, pe antena3.ro


Comentarii

Dan Voiculescu alias Varanul Și eu sunt obosit, nu prea pot să dorm nopțile, pentru că îmi mișună și se foiesc cele două straturi de hemoroizi pe care le mai am între buci, motiv pentru care stau treaz toată noaptea, iar dimineața mă scol mahmur ca Băsescu după o beție cruntă. Am avut 4 straturi de hemoroizi zdraveni între buci, dar la pușcărie viețarii cei virili care mi-au spart cu multă dragoste găoaza, au reușit să distrugă două straturi de hemoroizi, așa că am rămas numai cu două straturi sănătoase. Lidia Fecioru are bunul obicei de a-mi face zilnic câte un ceai infuzie din toți hemoroizii mei, ceai pe care-l consumăm amândoi până ne cade părul din nas. Cu mult drag, Varanul.

11 aprilie 2018 22:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.