Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Medicul specialist în nutriție Mihaela Bilic ne sfătuiește să mâncăm doar atunci când ne este foame. Nu când “trebuie”, nu în asocierile potrivite, nu când e ora exactă.

“De ce să nu-ți fie foame?”, se întreabă retoric nutriționista. “Am schimbat cu totul semnificația acestui cuvânt. Auzi oameni panicați, spunând : «Vai de mine, mi-e foame!», de parcă le-ar fi pusă viața în pericol. Când ar trebui să fie exact invers. Ar trebui să analizezi de ce mănânci. Dacă nu ți-e foame, de ce mănânci?!”, spune Mihaela Bilic.

Mihaela Bilic spune că „la primul semnal de foame, ar trebui să mai așteptăm, pentru că organismul nostru a fost «construit» în preistorie, când nu aveam mâncare tot timpul la dispoziție. Primul semnal de foame este pentru a ne aduce aminte că n-ar fi rău ca în intervalul care urmează – o oră-două – să găsim ceva de mâncare”, explică nutriționista.

Mai multe, pe antena3.ro.


Comentarii

gica ,contra Lacomia,hotia,spiritul de turma,atractia sexuala dominanta si multe altele tot din pristorie vin !!

12 aprilie 2018 5:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.