Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat a recunoscut într-un tribunal din Germania, în timpul unor audieri care au avut loc marţi, că a distrus o operă de artă estimată la câteva zeci de mii de euro, ce a fost furată dintr-un depozit folosit de pictorul german Georg Baselitz, informează DPA.

''Am distrus-o şi am aruncat bucăţile în mai multe pubele'', a declarat bărbatul în vârstă de 26 de ani în cadrul audierilor desfăşurate într-un tribunal din Munchen.

Suspectul şi tatăl lui sunt acuzaţi de deţinere de bunuri furate, iar un alt bărbat este acuzat de furt dintr-un depozit folosit de Georg Baselitz.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Dragă Paulus, am să te fut în cur cu pula sfîntă a lui Adrian Năstase, apoi am să te las să-i numeri și ouăle. Cu respect Elia Tișbitul, prooroc sfînt.

11 aprilie 2018 0:45

Doar una?! Ce păcat - eu aş rupe pe toate "operele" descreieratului în (mici) bucăţele, ca să nu poluez atmosfera cu fumul rezultat din incinerarea lor! Cu respect, Paulus

10 aprilie 2018 22:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.