Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

A doua săptămână de proteste în spitale. Chestiunile legate de sporuri îi scot iar în stradă pe angajaţii de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta. Asta după ce, săptămâna trecută, negocierile cu Ministerul Sănătății au eșuat. Managerul unității medicale a discutat atunci cu ministrul Sorina Pintea despre regulamentul de sporuri, fără rezultat însă. Un proteste are loc şi la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi, din același motiv. Asistentele, personalul Tesa şi cei care lucrează în laboratoare se plâng că salariile le-au scăzut unora și cu 1.300 de lei.

Câteva zeci de angajaţi ai Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală protestează din nou, marţi, în curtea spitalului.

Oamenii au coli A4, cu mesajul "Protest spontan", şi spun că, deşi lucrează în condiţii de risc maxim, cu pacienţi bolnavi de tuberculoză sau cu HIV/SIDA, sporurile le-au fost diminuate şi au primit cu câteva sute de lei, chiar cu 1.400 de lei mai puţin la salariu.

Integral pe Digi24Comentarii

v De fapt, oamenii protesteaza pt salariile mult prea mari pe care le au. Nu credeti minciunile sorosiste! Euro este la un minim istoric. Nu credeti jidanul Isarescu de la BNR!

10 aprilie 2018 20:19

internaucu` Idioti ! Protesteaza pt ca...l-i s-au marit salariile !

10 aprilie 2018 17:57

v De fapt, oamenii protesteaza pt salariile mult prea mari pe care le au. Nu credeti minciunile sorosiste!

10 aprilie 2018 17:24

bijbok sugeti pula. daca nu va convine schimbati ocupatia. va fut!

10 aprilie 2018 16:37

maria Doctorii si asistentele au avut cresteri substantiale asa ca mai bine s ar linisti. Ca unii s au suparat pt ca niste inegalitati strigatoare la cer s au mai egalizat, asta este alta problema. Era chiar de neinteles de ce sporul pt anatomo-patologie era mai mare decit sporul pt ginecologisti?? Ambii licreaza in conditii de risk pt SIDA , hepatita, etc... Dar cine are raspundere mai mare? Eu zic ca cei ce lucreaza cu oameni vii.. Asa ca mai lasati gura si concentrativa pe calitatea muncii..

10 aprilie 2018 15:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.