Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Euforia Sărbătorilor pascale și zilele libere aferente acestei mai sărbători a creștinătății, modificările, chiar o anumită relaxare intervenite în grilele de programe ale puținelor Televiziuni de știri serioase care încă mai funcționează pe teritoriul României, incapacitatea cronică a Televiziunii publice de a reacționa rapid și eficient în fața unui eveniment de maximă importanță, aceasta în pofida faptului că primul canal al postului public se reclamă a fi pe mai departe unul de actualități, au făcut ca românii să nu fie conectați așa cum se cuvenea la dinamica alegerilor parlamentare din Ungaria.
Alegeri ale căror rezultate au infirmat până și minima speranță că gruparea Fidész condusă de premierul Viktor Orbán măcar nu va atinge iarăși performanța de a obține două treimi din mandate în viitorul Parlament de la Budapesta. Or, datele de care dispunem luni dimineața, la ora la care scriu eu acest comentariu, arată că Fidész și-ar fi asigurat 133 din cele 199 de mandate disponibile.

Integral pe Contributors.roComentarii

Fiţi vă rog amabili, este vorba despre "minima speranță A CUI (onor-pizdelor mamelor Dvs. de MEDIA-derbedei ordinari, n.m.) că gruparea Fidész condusă de premierul Viktor Orbán măcar nu va atinge iarăși performanța (...)? Cu deosebit respect, Paulus

9 aprilie 2018 12:37

Oltean Nici in Romania nu se poate vorbi de o posibila schimbare a guvernului PSD-ALDE. Opozitia, practic, e pe nicaieri. Nu are ce oferi nimic maselor de votanti. PNL-utul este o "Romania Mare", in alt ambalaj, partidul Basescu este fumat, puzderia de partidase si partidute nu ofara absolut nimic. Atitudinea "tot ce vine de la PSD, trebuie contrat", nu tine. Promisiuni de bunastare - cresteri reale de salarii si pensii, stoparea inflatiei, tinerea in frau a tarifelor la utilitati - asa ceva astepta masele. "Paine si circ"; dar, opozitia actuala ofera numai "Circ si circ", fara a pomeni si de paine. Daca vor sa "dea in minge", trebuie o schimbare radicala, nu "Gica contra", care nu prezinta atractivitate.

9 aprilie 2018 10:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.