Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alianţa de guvernământ Fidesz - Partidul Popular Creştin Democrat (KDNP) a câştigat alegerile parlamentare din Ungaria, în condiţiile în care a obţinut 49,51% dintre voturi după numărarea a 69,14% dintre circumscripţiile electorale, a anunţat luni Biroul Electoral Naţional, relatează agenţia MTI.


Partidul naţionalist radical Jobbik a primit 19,99% dintre voturile numărate, urmat de alianţa Partidul Socialist - Parbeszed Magyarorszagert (Dialog pentru Ungaria) cu 11,85%.

Formaţiunea LMP ("Politica Poate Fi şi Altfel") a înregistrat 6,47% dintre voturi. Coaliţia Democratică (DK) a strâns până acum 5,32% dintre sufragii. Restul partidelor au şanse infime să întrunească pragul minim pentru intrarea în Parlament.

Integral pe MediafaxComentarii

@ doru, alias v de la ec "Nationaltul" Dragnea a negociat cu Viktor Orban sustinerea legilor justitiei. Cum de UDMR sustine guvernul P$D daca guvernul P$D este nationalist???? Dorule sper sa te imbolnavesti de cancer ca esti prea imbecil.

9 aprilie 2018 22:25

Apel la luciditate Nationalistii din P$D voiau sa impuna limba maghiara in administratie in lucalitatile cu 10% maghiari. Johannis a dus tricolorul in secuime. "Nationalistul" Dragnea consiliat de israelueni a numit musulmanca Shevil Shaideh ca prima nominaluzare a P$D pt functia de premier. " Nationalistul" Dragnea a facut cadou cele mai bune bucati din Delta operatorilor din turism din Israel. "Nationalistul" Dragnea are 2 ministri evrei, in conditille in care evrei reprezinta 0,0000000001 din populatia tarii. Dorule esti atat de cretin! Daca imbecilitatea ar durea, ai urla nonstop.

9 aprilie 2018 21:18

Doru Un pic de nationalism, nu ne strică. Ne-am saturat de curve ca Iohanis si leprele din PNL

9 aprilie 2018 19:20

v Ar fi bine sa cedam Romania Ungariei si sa-l avem premier pe Viktor. Are pula mare, il fute-n cur pe Soros. E adevarat ca Ungaria condusa de el e tot mai saraca, dar ce conteaza atata timp cat futi un cur un jidan batran si bogat?

9 aprilie 2018 13:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.