Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anticorupția celui care a fost implicat în dispariția celei de-a patra flote a lumii stă să se prăbușească peste toată România ca un Leviatan. Plasând prin autoritarism și dispreț instituția statului DNA, în rezolvarea conflictelor privat-politice personajul a produs o aliniere generală în direcția degradării publice la scară generală. Toate instituțiile statului au suferit un derapaj care se va resimți pentru foarte multă vreme de acum înainte, al cărui control este departe de a fi inițiat.

Integral pe CotidianulComentarii

George Soros #Merkel, nu uita - vrem să sugem pula ta!

9 aprilie 2018 8:40

Aici trebuie să fie mâna statului paralel, altfel mișmașul nu se explică. Intrarea în primăvară s-a făcut cu costuri uriașe: deficitul bugetar a ajuns la 5,5 miliarde de lei. Fiecare lună e tot mai scumpă de la revoluția fiscală încoace. Să cheltuiești atâția bani pentru ca lumea să o ducă tot mai rău, iată o performanță de care numai PSD e capabil. T.Serbanescu.

7 aprilie 2018 11:46

@KKK, de la kk-at Mai KKK, ati convins tare mult cu minciunile voastre care se desumfla pe zi ce trece. Acum PSD-ul e la 27%. Limbajul e adaptat pentru cultul electorat PSD. Nu sunt rezistac, n-am stat nici macar 1 secunda in Piata Victoriei la vreo manifestatie. Nu votez cu USL, nu mi-a placut de Ciolos, nu-mi plac homosexualii. Spune mai bine- au crescut preturile sau nu? S-a facut vreun spital din cele 8 promise? S-a eliminat impozitul pentru salariile de sub 2000 de lei asa cum promitea Dragnea? Investitiile publice si investitiile straine in Romania practic au disparut. Cat de imbecil poti fi sa sustii absurdul, ca traim mai bine cu PSD, ca si-ar fi onorat promisiunile, etc?

6 aprilie 2018 14:22

KKK Rezistacul cu limbaj grosolan - acelasi mereu, care posteaza insulte, fara justificare rezonabila si fara legatura cu textul, deci, acest gunoi de rezistac, NU convinge pe nimeni. Reuseste doar, sa provoace scarba si revolta pt tampeniile debitate, cu titlu de aparare a Javrei Ordinare Mafiotul nr.1 al Tarii.

6 aprilie 2018 10:06

George Soros Am erectie, as fute-n cur PSD. Dar stai, cine-i curul PSD-ului? Cumva ala cu mustata?

6 aprilie 2018 8:47

Dragnea a încercat să-i vândă Guvernarea lui Iohannis, contra legilor justiției, dar președintele l-a trimis la plimbare. „La guvern nu mai au bani nici să treacă strada, sunt ca șobolanii peste care vine apa, prin olane”. Dragnea ar pleca de la guvernare în fiecare zi dacă și-ar vedea legile care-l salvează promulgate în Monitorul Oficial. comisarul.ro.

6 aprilie 2018 8:19

Je Cuvantul era bineinteles ,,kkt,, !

6 aprilie 2018 7:21

Je Evident, cenzurat de 2× doar la mine dar de catre cine ????

6 aprilie 2018 7:16

Je Ba postac fara nume si cu servicii platite gros, vorbeste drk frumos ca una-doua esti tot cu in gura ca alceva nu mai stii. Daca doar atata poti, n-ai nicio sansa, nici tu si nici sefii tai ???

6 aprilie 2018 7:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.