Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Astăzi sărbătorim, acesta e verbul potrivit, vinderea lui Iisus de către Iuda. Iscarioteanul este coruptul numărul 1 al poveștii creștinismului.

Iuda deținea postul de apostol, între cei 12, ceea ce îi dădea acces la informații cu caracter personal ale Mântuitorului – de pildă, unde se va afla în noaptea de miercuri spre joi. Inițiatul a comunicat această informație celor interesați contra sumei de arginți 30. Caz tipic de corupție.

Teologii nu au putut stabili cu precizie motivul pentru care l-a vândut Iuda pe Iisus. Poate că era arghirofil sau poate că era nemulțumit de menținerea lui Iisus în limitele criticii religioase, de refuzul acestuia de a fi un Mesia autentic, adică un lider politico-militar al unei revoluții care să elibereze poporul evreu. Un lucru însă este sigur: nu îi dorea moartea.

Integral pe RepublicaComentarii

@ 5 aprilie 2018 14:40 și 5 aprilie 2018 16:45 Sclerozatule, tu deși vrei să dai impresia că cele două comentarii provin de la doi indivizi diferiți, ești unul și același cretin de fapt. Tu ai citit articolul integral? Sau critici numai mutra lui CTP de sub gluga aia? După cum gândești și după modul cum pui problema, am impresia că mutra ta seamănă cu un cur căcat și băligat de bivol. Mai du-te pe la origine, adică acolo de unde ai venit pe lumea asta, zevzecule!

6 aprilie 2018 0:24

ppp Felicitari pentru articol!

5 aprilie 2018 16:46

Gluga de fost-comunist, apoi FSN-ist, acum vajnic #rezistac Adica de la varsta de aur, la aceea de fier si cu pix de plumb. Traim vremuri interesante!

5 aprilie 2018 16:45

ADMIRATOR NESINCER CTP a capiat de tot : s-a deghizat in jefuitor de Banci ! Lipsit de inspiratie jurnalisitica, cand nu s-agata de Simona Halep, s-agata de Iuda, ca personajul Biblic ar fi corupt, bla, bla. Grea andropauza la cetateanul Popescu....

5 aprilie 2018 14:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.