Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Azi, într-un interviu, răspunzând la o întrebare, am spus că intenționez să candidez la alegerile europarlamentare. Vreau să fiu clar: oriunde și oricând aș candida, prioritatea mea rămâne România și situația de aici. La asanarea situației de aici vreau să contribui și acesta este motivul pentru care intru în politică.
Pe de altă parte, am fost acuzat în mai multe rânduri că nu am curajul confruntării electorale. În consecință, am decis că voi participa în calitate de candidat la primele alegeri în care partidul pe care vrem să-l formăm va avea candidați.

Primele alegeri sunt cele Europene. În trecut Parlamentul European a fost un refugiu pentru tot felul de rude și pile ale șefilor și baronilor din partide. De asta contăm atât de puțin la nivel European. Trebuie să fim o forță în Europa. Oameni foarte buni trebuie să ne reprezinte și la Bruxelles. Reforma clasei politice românești trebuie să se întâmple peste tot și primul pas pe care îl putem face e la Bruxelles.

Însă cele mai importante alegeri pentru noi vor fi localele și parlamentarele din 2020. Atunci se poate transforma România!”.


Comentarii

Dr.Houoooooooo Pai da ! Sigur !!! Pt ca de aici iti iei banii ! Chiar daca nu faci si nu vei face niciodata nimic pt tara !!! HUUUUOOOOOOOOOOOO...!!!!

4 aprilie 2018 17:59

@Manole Merchea Mai Manole, eu credeam ca la Politehnica sunt oameni destepti Adica acolo este o tehnocratie. M-am inselat!? Daca intr-o institutie de invatamant superior,tehnocratia s-ar putea impune ( nu e cazul!) in societatea romaneasca- in niciun caz. Cum poti guverna cand nu te sustine nimeni? Trecerea lui Ciolos la liberali era o prostie si bine ca n-a facut-o. Era clar ca va castiga la alegeri PSDul si asta nu pentru ca Ciols n-a facut nimic, ci pentru ca a venit cu propuneri populiste pe care nu le putea nimeni intrece. Asa ca a facut bine ca nu s-a bagat. El credea ca intr-un an va putea schimba "educatia " unui popor lipsit de educatie. Ma sczati! Veti avea d-voastra ceva scoala, probabil si educatie, dar marea masa habar n-are ce-i inflatia. Sta gura casca sa vada cum cresc preturile si se va trezi cu salarii.... de milioane. Cunoasteti perioada 1990-2005? La fel s-a facut.

4 aprilie 2018 15:34

PPP Mai kakatule, ca esti unul sigur, dar mare, nu posta de atatea ori. Oricine isi da seama cat esti de tampit. Sper ca nu toti romanii sunt asa tampiti ca tine.Doar cel care a postat prima data la 4 aprilie 2018 0:18 nu mananca kkat cu tine.

4 aprilie 2018 9:58

Gheorghe Funar @ 3 aprilie 2018 23:48 Ai dreptate - uite io sunt o mostră (moartă, dar care încă mai dă să mişte, n.m.) de EURO-AVORTON dez-axat şi (complet) dez-orientat psiho-sexual, absorbac de "fonduri", europat-cretinizat 100%, specializat în urinizarea / fekalizarea media-mediului ambiant,..

4 aprilie 2018 8:03

Dacian-Romanian Ciolos mi-am propus să înscriu România pe orbita Spiralei de integrare în EURO-Absolut, da la A la Z - cu PEDO-bulangi LGBT-ORL, cu euro-corupţie generalizată (bazată pe "absorbţie" şi pe "fonduri"), cu enclave de "refugiaţi" la cote OBLIGATORII de haite întregi, cu monede "unice", doice şi treice, cu "educaţie" HOMO-sexuală OBLIGATORIE, cu vaccinare OBLIGATORIE, cu grădiniţă OBLIGATORIE, cu imbecilizare OBLIGATORIE prin şcoală & presă, cu "luptă" OBLIGATORIE împotriva "fake news", cu "salvarea" OBLIGATORIE a planetelor "noastre", cu euro-limba de plastic "correctă"-politic OBLIGATORIE, plus o serie de alte OBLIGAŢII pe care "România" (recte banda mea de nenorociţi) "şi le-a asumat"! Cu respect, DRC

4 aprilie 2018 7:58

SIKTIR Ciolos idem Macovei Monica, are ca prioritate, sa spurce Romania, oriunde si oricand, sa vanda resursele Tarii unor banditi de "investitori", sa traga tare pe salariati, pensionari, bolnavi si copii - asa cum a comis Javra Ordinara, sefu' Macoveascai si modelul de neom a lu' Ciolos asta. Prost e cine ar vota adunatura de nenorociti oplosita de acest neica-nimeni.

4 aprilie 2018 7:35

Gheorghe Funar @ 3 aprilie 2018 23:48 Ai dreptate băi Pișatule. Tu ești numai pișat pe tine, sau l-ai și gustat? Faci romoșag? Ce-i ăla băi udatule pe tine?

4 aprilie 2018 0:18

Urinache Baiatul spune adevarul! Tot ce vea de la Romanica este un mandat de europarlamentar. Cel putin 7000 de euroi nu e de ici-colea ... Daca vrea mai putin, sa se treaca pe locul 10 sau macar 5 pe listele de candidati ai partidului sau. Fac insa romoshag pe oricat si orice ca se va protzapi la numarul 1.

3 aprilie 2018 23:48

v Te umfla risul, la ce impresie buna are Ciolosica despre el. Doreste sa candideze la Europarlamentare, direct el fiind un om "foarte bun". Sint curios ce va declara dupa alegeri

3 aprilie 2018 23:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.