Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În şedinţa de astăzi a Guvernului se va propune aprobarea regulamentului sporurilor pentru angajaţii din sistemul medical. Principala nemulţumire este legată de plafonarea sporurilor la 30%. Ministrul Sănătăţii spune că salariile medicilor vor creşte.

"În şedinţa de Guvern, propunem spre aprobare regulamentul sporurilor, anexele 1 - 9, care sunt publicate în transparenţă decizională pe site-ul ministerului. Din acest moment, de la 1 martie, acest regulament va fi aplicabil pentru salariile angajaţilor din Sănătate”, a declarat ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Integral pe CapitalComentarii

Tom Sawyer Salariile medicilor cresc si nemultumirile lor cresc odata cu salariile. E in firea romanului sa fie nemultumit de ceea ce primeste si totdeauna sa i sa para ca munceste prea mult .

29 martie 2018 17:31

proasta de behaie bah dar proasta mai esti. deja este un deficit urias in primele 2 luni. firmele se inchid in urma revolutiei fiscale psd , proastooooo.

29 martie 2018 16:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.