Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu putem fi de acord cu parteneriatul civil. Legalizează concubinajul. Nu putem fi de acord cu o formă alternativă la căsătorie.

Este reacţia BOR prin purtătorul său de cuvânt la declaraţiile dnilor Dragnea şi Tăriceanu privind asigurarea unui cadru legal pentru parteneriatul civil între cetăţeni, în paralel cu referendumul pentru familia tradiţională.

Carevasăzică BOR nu e de acord. În ce calitate, pardon? Şi a întrebat-o cineva dacă e sau nu de acord?

Înţeleg că Godporaţia îşi apără interesele şi privilegiile care îi permit să exploateze populaţia credulă, fiind, probabil, cea mai rentabilă afacere de pe teritoriul României.

Integral pe RepublicaComentarii

nae Paulus esti foarte patimas, se vede ca ai fost sodomizat mult in copilarie .

27 martie 2018 22:04

Fan USR Liviu Dragnea Draga Sfîntul EURO-Proporc Ilie Tibășitul, am sa te fut in cur cu pula lui Liviu Dragnea (în ipoteza în care reuşesc să mi-o scot din beregată)

27 martie 2018 20:58

Sfîntul Proporc Ilie Tibășitul Dragă Mamă, şi pe tine te doresc fierbinte, vreau să te fut în cur, în gură, în urechi și în nas prin somomizarea cea mai perversă. Vino repede la Sediul USR! Te aștept cu nerăbdare. Sunt fierbinte și vreau să te sfințesc cu un futai în cur ca pe un sfînt și cu Duhul Sfînt ce sunt eu, Ilie Tibășitul - fiul tău! Vino repede, nebunule!

27 martie 2018 20:55

Fan Liviu Dragnea Draga Paulus am sa te fut in cur cu pula lui Liviu Dragnea .

27 martie 2018 20:29

Fan Liviu Dragnea Acum sunt lamurit . BOR e statul paralel condus de George Soros . Trebuie desfiintat repede . Cat mai repede desfiintat . BOR e Oculta si statul paralel condus de George Soros . Masoneria oculta de la BOR trebuie distrusa cat mai repede . Sa vina NATO si sa dea cu bombardeaua .

27 martie 2018 20:24

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Dragă Paulus, te doresc fierbinte, vreau să te fut în cur, în gură, în urechi și în nas prin somomizarea cea mai perversă. Vino repede la hotel RIN camera 27. Te aștept cu nerăbdare. Sunt fierbinte și vreau să te sfințesc cu un futai în cur ca pe un sfînt și cu Duhul Sfînt ce sunt eu, Elia Tișbitul. Vino repede, nebunule!

27 martie 2018 20:15

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Veți trăi și veți vedea ce se va întîmpla cu țările occidentale care au legalizat căsătoria între persoane de același sex.

27 martie 2018 15:51

Da' pe Dvs., cine (p.m.-ti, din care cu onor aţi binevoit de aţi ieşit, n.m.) v-a întrebat dacă eşti sau nu de acord? Carevasăzică, în ce calitate, pardon? De "republican"-prost, sau de "european" filo-bulangiu LGBT-ORL (opţiune personală, care NU ÎNDREPTÄŢEŞTE PE ABSOLUT NIMENI să se cace pe poporul său, în numele vreunor aberaţii poreclite conjunctural şi temporar "valori", n.m.)?! De (alde) DEMOCRAŢIE (cu voturi, majorităţi, ca-n Elveţia, Croaţia, Polonia, etc., n.m.) ai auzit - şi dacă da, atunci ce (p.m.-ti,, n.m.) mai ai de comentat la faza asta? Cu respect, Paulus

27 martie 2018 11:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.