Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Este primul cuvânt pe care mi l-a spus:

- Deeedi...

Și așa mi-a rămas numele de tată. Povestea este însă despre altceva, totuși; este despre un şir de trei semafoare pe bulevardul Dacia care aparent nu au nimic neobişnuit. Şi totuşi au.

- Tata, uite, trebuie să stăm la semafor, încercam să îi explic eu Sophiei, e roşu.

- De ce, daddy?

- Pentru că, atunci când e roşu la semaforul pentru oameni, trec maşinile şi noi trebuie să stăm pe loc şi când e verde trecem noi şi maşinile se opresc.

- Dar, daddy, doamna și băieţelul de ce nu se opresc?

- Poate e grăbită, doamna a greşit.

- Dar uite că trece şi domnul.

- Lasă-l să treacă, a greşit şi el.

Integral pe RepublicaComentarii

Iata un daddy fericit! Locuieste intro zona buna (bulevardul Dacia), si-a facut educatia civica la Viena, respira acelasi aer cu marii ambasadori europeni si are timp berechet sa-si scoleasca odrasla cu materialul didactic al politiei rutiere romane. Pai, sa nu-ti treaca prin minte ganduri profunde despre lipsa de educatie, de cultura si de civilizatie a boborului roman?! Fata de o asemenea inaltime de spirit, un Mihai Viteazul, un Hasdeu, un Eminescu, un Iorga, un Bratianu, un Odobleja, un Gogu Constantinescu, un Arghezi, un Visarion Puiu, sau un Calinescu sunt niste bieti pigmei!

27 martie 2018 8:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.