Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit joi, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public, despre posibila sa candidatură la alegerile prezidenţiale. Acesta a precizat că nu s-a hotărât să anunţe o astfel de candidatură şi că nici nu o va face curând.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat joi, referitor la un sondaj prezentat de filiala ALDE Dolj în care el ar fi cotat la alegerile prezidenţiale cu 48-49%, că partidul a cerut să se facă sondaje cu privire la alegerile din 2020, dar că nu s-a hotărât dacă va candida sau nu, iar dacă o va face, nu are de gând să anunţe de pe acum. „Nu comentez. Pot să vă confirm că am hotărât să facem nişte sondaje pentru filialele noastre, pe judeţe, pentru că trebuie să ne pregătim pentru alegerile din 2020, alegerile locale şi parlamentare şi mă interesează de pe acum să vedem care sunt candidaţii cu potenţial pe care îi avem. Sigur, ne interesează să vedem şi cum stăm la un an şi câteva luni de la începerea guvernării. Acest sondaj, după părerea mea, trebuie privit cu o relevanţă relativă în ceea ce priveşte problema candidaturii la prezidenţiale, având în vedere că eu nu m-am hotărât să anunţ o astfel de candidatură şi nici nu o voi face curând”, a spus Tăriceanu.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.