Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacia recheamă în service modelul Duster pentru probleme identificate la calculatorul de injecţie. Practic, este vorba de o posibilă calibrare „incorectă a calculatorului de injecţie” care poate duce la „pierderea funcţiei Star&Stop şi a sistemului ESM (Energy Smart Management)”, precizează în anunţ Renault Commercial Roumanie.

Producătorul auto precizează în anunţul publicat, miercuri, pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) că în unităţile de service autorizate va fi verificată versiunea de software a calculatorului de injecţie şi, în cazul în care se va considera necesar, „se va instala o nouă versiune de software”. Operaţiunea durează 35 de minute şi este gratuită, costurile fiind suportate de producător, mai menţionează sursa citată. În total, în România, ar putea fi afectate 1826 de maşini.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.