Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România este lovită deja de cel mai violent episod din această iarnă. Frontul atmosferic a intrat deja pe teritoriul României, iar în scurt timp va începe să ningă şi în Capitală. Peste o oră intră în vigoare o primă avertizare, un cod galben de ninsori puternice şi viscol în special în jumătatea de sud a ţării, iar vârful este aşteptat însă în această noapte şi mâine dimineaţă.

Gabriela Băncilă, meteorolog. "La această oră, partea de sud a țării noastre se află sub influența frontului atmosferic cald, asociat ciclonului mediteranean pe care îl considerăm responsabil de evenimentul sever de vreme. Influențele cele mai severe le va avea frontul atmosferic rece. Acesta e poziționat în momentul de față deasupra Peninsulei Balcanice, iar această formațiune ciclonică, în mișcarea ei de rotație și de deplasare către bazinul vestic al Mării Negre va ajunge să influențeze din plin, la început regiunile din partea de sud-vest a țării. Frontul atmosferic cald e poziționat în special peste jumătatea de sud a României. Dacă ciclonul e responsabil e apariția precipitațiilor, în partea de nord se află un câmp de presiune atmosferică ridicată, iar această alăturare determină intensificări ale vântului".


Comentarii

DENUNŢ PENAL (către DIICOT şi DNA): Ştiu că ne / mă auziţi (astfel încât, la proces, să nu puteţi pleda pe neştiinţă, n.m.). Astăzi, la Bucureşti, are loc un summit al grupurilor infracţionale transfrontaliere care au pus la cale schemele de delapidare bazate pe "salvarea" planetei de la "schimbările" climatice. Cu acest tip de prilejuri curg FLUVII de ŞPAGĂ în scopul mituirii factorilor de decizie - avem de-a face cu un "Masterplan". E, aşadar, o ocazie neaşteptată de a da lovitura secolului - arestarea şi inculparea inclusiv a capilor bandei din interiorul / dimprejurul Ambasadei Germaniei (ţara promotoare a schemei infracţionale transfrontaliere de care vorbim). Este de DATORIA VOASTRĂ să acţionaţi decisivşi fără menajamente - Doamne ajută-ne! Cu respect, Paulus

22 martie 2018 17:04

ECO-MAFIA "europeană" ATACĂ din nou ROMÂNIA: Conferință despre "schimbările" clismatice și "protecția" clismei în 22 martie la World Trade Center București ... "Asociaţia Environ și AMBASADA GERMANIEI la Bucureşti (Capo di tutti capi de ECO-MAFIA) organizează joi, 22 martie, la World Trade Center, simpozionul A Climate Protection Municipality Master Plan for (mai precis: AGAINST) Romania".

22 martie 2018 16:06

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul THE WINTER 3/6 GOD CHRIST 3/6; THE WINTER 9 JESUS 9, Christ 9; The Winters 20 JESUS CHRIST 20; Winters 7 Jesus 7; WINTER 17 TISHBITE 17; Winter 13 MARY 13, Tishbite 13; Winters 14 Elijah Tishbite 14; WIN.TE.R. WIN, TE-Tishbite, R-Romania. Win Tishbite from Romania. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care iarna e creată pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit.

22 martie 2018 15:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.