Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele moldovean Igor Dodon își continuă disputa cu unioniștii. Acesta a făcut joi un nou apel în legătură cu manifestația programată pentru duminică, în Piața Marii Adunări Naționale, avertizând că ar putea crea și el un „Front Național” anti-unionist, relatează Cotidianul.md.

Într-o declarație publică, Dodon a susținut că acțiunile unioniste „sunt parte a unui scenariu amplu antistatal, care țintește subminarea încrederii cetățenilor noștri în propria țară și urmărește manipularea lor ideologică și psihologică pentru a-i determina să renunțe la independența și suveranitatea Republicii Moldova, pe calea acceptării unei uniri, de fapt a unei anexări teritoriale la statul român”.

El acuză că la manifestația din 25 martie vor ajunge la Chișinău „copii” și „sute sau mii de adepți ai grupărilor de extrema dreaptă și fani ai echipelor de fotbal din România”.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.