Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea a fost audiat miercuri în dosarul privind angajările fictive de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman, în care liderul PSD este judecat pentru corupţie. În declaraţia dată în faţa instanţei, Dragnea a negat că ar fi intervenit pentru menţinerea fictivă în funcţie a angajatelor care lucrau, de fapt, pentru PSD. Instanţa a dat un nou termen pe 25 aprilie.

Magistraţii au pus în discuţie o confruntare şi aşteaptă să decidă avocaţii. „Având în vedere contradicţiile dintre declaraţiile doamnei Alesu şi Liviu Dragnea, curtea vrea să confrunte declaraţiile celor doi inculpaţi“, spune judecătorul. Instanţa a început să pună întrebări comune celor doi. Prima întrebare: „Cunoaşteţi persoana cu care sunteţi confruntat şi funcţia acesteia în perioada 2006-2012?“. Alesu Floarea: „Da, cunosc persoana, este domnul Liviu Dragnea, preşedinte al CJ Teleorman“. Judecător: „A intervenit direct sau indirect la dumnevoastră în calitate de director executiv la DGASPC Teleorman inculpatul Liviu Dragnea, în vederea menţinerii pe funcţie a numitelor Botorogeanu şi Stoica?“. Floarea Alesu: „Nu a intervenit să le angajez la unitate, ele erau deja angajate... Când am aflat că sunt angajate, mi-a zis să le mai ţin o perioadă până rezolvă el. Începand cu 2009-2010, am mai avut şi alte discuţii cu Liviu Dragnea tot în legătură cu situaţia celor două şi ultima dată mi-a zis să-i pun pe restul la muncă că şi aşa stau degeaba”.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.