Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 5 miliarde de oameni s-ar putea confrunta cu probleme în aprovizionarea cu apă până în 2050, potrivit unui raport al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) publicat recent.

Mai mult, conform sursei citate, în prezent 2,1 miliarde de persoane nu beneficiază de o sursă sigură de apă acasă, ceea ce le afectează sănătatea, educaţia şi stilul de viaţă.

Ziua Mondială a Apei (World Water Day) este sărbătorită, de 25 de ani, pe 22 martie. Tema aleasă de Naţiunile Unite pentru a marca acest moment în 2018 este "Răspunsul este în natură".

Integral pe România LiberăComentarii

ariciul Boli,plastic drept haleala,steroizi,somaj,politicieni de ca..t,razboaie prostesti,apa mizerabila.apa plata cu reziduuri fecale ,pe care prostii dau banii,familii de nebuni care se iubesc nefiresc,baaaaaa voi stiti ce insamna asta?Aveti ideea cat de cat?Asta e inceputul sfarsitului baaaaa.

22 martie 2018 11:55

Document șocant emis de ONU privind „educația sexuală” - agenda LGBT în GRĂDINIŢE ! Obiectivele UNESCO pentru copiii de grădiniță, care au împinit cinci ani, includ: - Copiii în vârstă de cinci ani vor trebui „să dea dovadă de respect” pentru părinții homosexuali, în conformitate cu sintagma „Fiecare ar trebui să poată iubi pe cine dorește” - Copiii vor căuta „adulți de încredere” - alții decât părinții lor - pentru a afla „despre ei înșiși, despre sentimentele lor și despre trupurile lor”. - Băiețeii vor putea să „descrie” familii netradiționale, cum ar fi lesbienele care cresc un copil sau doi (sau mai mulți), precum și bărbați homosexuali ca părinți. - Fetițele vor putea să „definească genul și sexul biologic și să descrie modul în care sunt diferite” - Recunoscând sexul drept o simplă construcție socială, copiii vor povesti despre ceea ce simt despre propriul sex și despre sexul biologic”

22 martie 2018 10:24

AVERTISMENT Paulus către Iulia Zărnescu - vezi că dacă mai sugi mult poolla lu' ONU şi îţi închipui că îi fukci şi pe alţi să-ţi urmeze exemplu', atunci rişti inculparea la schimbarea macazului ...

22 martie 2018 10:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.