Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O avertizare cod galben de ger, ninsori si polei, care vizeaza, total sau partial, 17 judete, va intra in vigoare joi, la ora 15.00. De joi de la ora 23.00, 14 judete si Capitala vor fi sub cod portocaliu, urmand a se inregistra ninsori abundente si viscol, scrie news.ro. Potrivit meteorologilor, de joi de la ora 15.00, si pana vineri la ora 20.00, va fi cod galben de ger in Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumatatea de sud a Moldovei si zona Carpatilor Meridionali si de Curbura.

"Ninsorile vor fi in extindere dinspre sud-vest si in intensificare, se va depune strat nou de zapada, local consistent, iar temporar vantul va avea intensificari in medie cu 45...55 km/h, astfel ca vor fi intervale de timp cu ninsoare viscolita si spulberata", anunta meteorologii.

In sudul si in estul Dobrogei precipitatiile vor fi mixte si se va depune polei.

Integral pe HotnewsComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul GERUL 5 IISUS 5, MARIA 5, Ilie 5; GERUL 12 HRISTOS 12; Gerul 8 ILIE 8; GE.RUL. GE-Gene, RUL-Raiul. Genele Raiului Lui Iisus și Ilie. Genele sînt învățăturile cerești despre cum se înfăptuiește întreaga Creație prin Duhul Sfînt după Casa Raiului și faptele mele între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva).

22 martie 2018 13:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.