Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a iesit din arest preventiv, in cadrul anchetei privind suspiciuni de finantare a campaniei pentru prezidentialele din 2007 de catre Libia lui Muammar Gaddafi, anunta AFP, care citeaza surse apropiate dosarului.

"Arestul preventiv al lui Nicolas Sarkozy s-a terminat", a declarat una dintre aceste surse, fara a preciza eventuale urmariri penale decise de catre magistrati.

Integral pe HotnewsComentarii

Brian Swarran Asta trebuie judecat la Haga ptr crime impotriva poporului libian. Asta-i criminalul care a dat ordin armatei franceze sa bombardeze Libia si sa porneasca razboiul. Totul ptr a nu-i inapoia banii imprumutati de la Ghadafi . Cei 50 de milioane dolari.

22 martie 2018 12:41

BREAKING FUCKING FAKE NEWS - Sarkozy a fost inculpat pentru CORUPŢIE și FINANŢARE ILEGALĂ - După două zile de audieri, fostul președinte francez Nicolas Sarkozy a fost inculpat miercuri, fiind acuzat de „corupție pasivă, finanțare ilegală a campaniei electorale și ascunderea unor fonduri publice din Libia”, din partea fostului dictator Muammar Gaddafi, ucis în octombrie 2011, scrie Le Figaro. După audierile de la poliție, Sarkozy s-a întors acasă, dar a fost plasat sub supraveghere printr-un ordin al instanței. Fostul președinte al Franței a fost reținut marți la un sediu al poliției judiciare din Nanterre, o suburbie a Parisului, iar miercuri a fost interogat din nou.

22 martie 2018 9:04

Dan Tapalaga & Cristian Pantazi - ANUNŢ PUBLICITAR: ne băgăm poolla în gâţii lu' alde HotPoollaFakeNwes!

22 martie 2018 0:10

Cum aşa - şi a avut şi timp să-şi pună EURO-măselele laloc, sau imaginea e una de arhivă?! Cu respect, Paulus

22 martie 2018 0:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.