Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

In linistea caldurii de la Miami, "poezia" din jocul Monicai Niculescu s-a construit, asa cum era si logic, in jurul celebrului sau de-acum slice de forehand. Yulia Putintseva a incercat din rasputeri sa gaseasca antidotul, insa nici de aceasta data nu a fost cu mai mare noroc pentru jucatoarea din Kazahstan (este deja 4-0 in meciurile directe pentru sportiva noastra). Victoria conturata in doua seturi (6-2, 6-4) o "trimite" pe Niculescu in turul doi al competitiei "Premier Mandatory" de la Miami.

Meciul a fost unul fara un ritm ridicat, Monica (70 WTA) impunandu-si stilul de joc atat de molipsitor. Yulia a incercat de toate: serviciu-voleu, a atacat-o pe adversara pe backhand, s-a hazardat la un moment dat chiar sa ii tina piept Monicai intr-un duel al slice-urilor, insa rezultatul a fost aproape mereu acelasi.

Timp de o ora si 38 de minute (6-2, 6-4), Putintseva (75 WTA) a "macinat" in gol, Monica vazandu-si cu mare atentie de planul tactic.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.