Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fosta soție a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, a achitat prejudiciul care i se impută în dosarul în care este judecat președintele PSD – gest care nu pică deloc bine cauzei liderului PSD. Dragnea a fost astfel sancționat de fosta nevastă după ce s-a afișat, la Congresul PSD, în plin târg, cu noua sa aleasă, cu 30 de ani mai tânără decât el.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a dat miercuri în instanţă o declaraţie în calitate de inculpat, în dosarul în care este acuzat de DNA că ar fi intervenit pentru menţinerea în funcţie şi plata drepturilor salariale pentru două angajate de la DGASPC Teleorman, Adriana Botorogeanu şi Anisa Stoica, deşi ştia că acestea lucrau de fapt în cadrul organizaţiei PSD Teleorman, anunță CAPITAL. „Am citit dosarul, rechizitoriul, declaraţii, stenograme şi vă spun sincer că am fost trimis în judecată fără probe, doar pe declaraţii, bârfe, zvonuri auzite la şpriţ. Eu nu am înţeles de ce am fost trimis în judecată. În opinia mea, nu sunt probe. Sunt ţinta DNA", le-a spus Dragnea magistraţilor.

Liviu Dragnea, amintește EVENIMENTL ZILEI, a fost trimis în judecată de DNA pe 15 iulie 2016, fiind acuzat de săvârşirea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a infracţiunilor de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual. În acelaşi dosar a fost trimisă în judecată şi fosta soţie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, la data comiterii faptei coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi şef serviciu Secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, cu privire la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. De asemenea, au fost trimişi în judecată mai mulţi angajaţi de la DGASPC Teleorman.

Conform DNA, Dragnea a intervenit pentru menţinerea în funcţie şi plata drepturilor salariale pentru două angajate de la DGASPC Teleorman, deşi ştia că acestea lucrau de fapt în cadrul organizaţiei PSD Teleorman, afirmă JURNALUL NAȚIONAL. Este vorba de Adriana Botorogeanu, încadrată din anul 2005 la DGASPC Teleorman în funcţia de inspector de specialitate în cadrul Serviciului administrativ, şi Anisa Niculina Stoica, încadrată, din anul 2006, în funcţia de referent.

Anisa Stoica, citată de GÂNDUL, a relatat în faţa faţa instanţei că angajarea ei a fost „o formă nefericită de remunerare”, după ce lucrase la PSD şi nu fusese plătită timp de trei luni. Potrivit procurorilor, cele două angajate nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul Organizaţiei Judeţene PSD Teleorman, condusă de Liviu Dragnea.

Fosta soție a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, a cerut judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie încetarea procesului împotriva sa în dosarul DGASPC Teleorman, susţinând că a achitat prejudiciul în acest dosar, anunță ANTENA3. Deși avocatul Bombonicăi susține că aceasta nu-și recunoaște vreo vină, achitarea prejudiciului constituie o asumare indirectă a vinovăției, nimeni nu plătește degeaba 33.000 de lei  – partea din prejudiciu pusă în cârca Bombonicăi Prodana.

Cert este că fosta doamna Dragnea a băgat în teschereaua statului suma care i-a fost imputată și cere acum sp fie scoasă din acest proces – solicitare la care magistrații vor medita până la următorul termen de judecată, stabilit pentru după Paște, afirmă  NAȚIONAL. Decizia Bombonicăi pare să-l fi luat prin surprindere pe fostul său soț, care a declarat ieri că habar nu avea de nimic și că a aflat de acțiunea doamnei odată cu magistrații și ziariștii.

Și asta în timp ce la cei trei inculpați care și-au recunoscut deja vinovația, în schimbul judecării pe procedura simplificată, s-a adăugat practic și fosta sa nevastă din moment ce a fost de acord să plătescă prejudiciul. Mișcarea Bombonicăi îl dezavantajează în mod evident pe fostul său soț în proces, iar noua strategie a ex-doamnei Dragnea pare a avea legătură cu afișarea liderului PSD cu viitoarea nevastă în  Congresul PSD. Unde viitoarea chiar nu avea ce căuta, ”diagnostic” pe care Bombonica pare că i l-a pu și ea tinerei Irina Tănase în ceea ce privește prezența acesteia din urma în viața conjugală a liderului PSD.

Dacă judecătorii îl vor găsi vinovat în acest dosar, al treilea om în stat, Liviu Dragnea nu mai scapă de închisoare. DIGI24 amintește că acesta are deja o condamnare de doi ani cu suspendare în dosarul "Referendumul". Ultimul termen pe fond în acest dosar a fost programat, peste o lună, în 25 aprilie.

Pe CHESTIONARUL ZIARE.RO vă invităm să vă spuneți opinia: Credeți că președintele PSD, Liviu Dragnea, va ajunge la închisoare?Comentarii

Ion Vasile Chiar de fac puscarie catziva ani ei raman cu averile furate ptr ei si neamurile lor si mai tarziu Antena 3 si Romania TV ii "albesc"...Asa ca munceste prostule si mamaligarule si plateste taxe si impozite sa aiba din ce fura ei si sa aiba si pensii speciale...

23 martie 2018 7:13

Apel la luciditate Condorule, esti de compatimit baiete.

22 martie 2018 20:37

Brian Swarran Bombonica Prodana - dupa nume este o tiganca vopsita. numai ei au nume de astea gen pastrama,bombonica, mercedesa , etc

22 martie 2018 18:18

Bucătarul ciung de la Jilava O să am deosebita plăcere să-i gătesc personal lui Liviu Dragnea cele mai alese delicatesuri, dintre care în meniu cele mai delicioase mâncăruri sunt, chiftele rulate pe piept și ardei umpluți cu pula, adică ardei umpluți cu carne împinsă cu pula în interiorul ardeilor. Ardeii și gogoșarii ce vor fi umpluți vor fi furnizați de Ion Cristoiu, tatăl ardeilor umpluți din România.

22 martie 2018 15:51

Întrebare! Oare cine o să-i arunce lui Liviu Dragnea chiftele cu praștia peste zidurile pușcăriei? Bombonica sau Irina? Fosta nevastă sau actuala țiitoare? Deocamdată Bombonica vrea să-l bage la ocnă pe Liviu al ei, ex-ul ei, pentru că i-a plătit paguba de la bugetul statului, dar recuperarea prejudiciului de la bugetul statului n-o să-l salveze pe Dragnea. Nu-i nimic, o să mai facă o facultate ca și poponarul Adrian Năstase, ăla care găsise o mătușă cu numele Tamara prin China care i-a lăsat 400 mii de dolari americani moștenire, iar banii respectivi nu erau nici măcar tipăriți când ăia de la DNA l-au prins pe marele vânăreț Adrian Năstase cu ouăle clocite, iar asta era explicațiunea lui Dan Șova, alt pușcăriabil. Mama voastră de nemernici cu PSD-ul vostru împuțit cu tot! Tu-vă-n gură de ticăloși!

22 martie 2018 15:43

Condoru Gicule, astia ca tine trebuie dusi la balamuc, nene! Sunteti irecuperabili.

22 martie 2018 15:36

Gicu La puscarie, poate invata sa respecte legile Romaniei.

22 martie 2018 14:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.