Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În acest editorial, fostul ofițer SRI continuă să dezvăluie legăturile intricate dintre anumite instituții statale de anvergură, care ar trebui, conform legii, să fie independente una de cealaltă.

În paralel cu dezvăluirile făcute, Daniel Dragomir denunță complicitatea tacită a instituțiilor europene care au refuzat să vadă în profunzime realitatea ascunsă sub aparenta luptă anticorupție și atrage atenția înalților oficiali ai Comisiei Europene să ia atitudine, întrucât astfel de practici încalcă principiile fundamentale pe care Uniunea Europeană a fost clădită.

Editorialul său a fost publicat în limba engleză pe site-ul euobserver.com și tradus grație portalului romania30.ro.

Lecțiile Revoluției sunt uitate, fiind evidențiate dovezi convingătoare despre coluziunea dintre Direcția Anticorupție și Serviciile Secrete din România.

La începutul acestei săptămâni, Jean-Claude Juncker a lăudat România pentru lupta anti-corupție și și-a exprimat îngrijorarea cu privire la reformele propuse. Aceasta a lăsat să transpară o lipsă de înțelegere a ceea ce se întâmplă în patria mea. Comisia Europeană este complice la eșecurile proceselor juste și a abuzurilor de putere care au fost devoalate pentru toți în ultimii ani. Corupția este o infracțiune în orice societate civilizată, dar o eradicare inactivă și defectuoasă, care derogă de la statul de drept, este o formă de corupție în sine. Din păcate, acest lucru s-a întâmplat sub ochii UE. Ajutate de serviciile secrete românești care s-au adâncit într-o mocirlă care speram să fi dispărut odată cu prăbușirea comunismului, autoritățile anticorupție au adopta

Integral pe România LiberăComentarii

ariciul Caaatz.Mafie peste tot ,mafie ordinara de frecatori de p..a traitori pe banii si munca celor multi.Politicieni,functionari militari ,doctori,pompieri,invatamantul,tot felul de organizatii de insitutii,baiiii truditorilor?va dati voi seramna cat de bogati am fi noi astia daca nu ar exista ei,ori ar fi nevoiti sa faca ce facem si noi?

22 martie 2018 12:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.