Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă ar fi să dau crezare nenumăratelor bloguri, postărilor extrem de îndurerate ce au apărut cu nemiluita pe rețelele de socializare, faptului că mai toată lumea are de împărtășit o amintire cu fostul om de radio Andrei Gheorghe, aș putea trage concluzia că până luni seara, atunci când a apărut vestea morții sale absolut neașteptate, toată lumea i-a fost fan înrăit și necondiționat. Ori că aș fi singurul om de pe lumea aceasta, sau măcar din România, care nu l-a cunoscut și nu ar avea de povestit vreo întâmplare “haioasă” care să-mi probeze amiciția cu unul dintre primii jurnaliști care „au implementat” la noi în țară (Doamne, ce oroare lingvistică!) emisiunile de tipul „Midnight caller”
Adevărul e că am avut odată o întâlnire absolut întâmplătoare și fără urmări semnificative cu Andrei Gheorghe. S-a întâmplat să îl zăresc la o masă a restaurantului hotelului Continental din Arad. Era cu vreo doi sau trei prieteni. Când am intrat în salon mi-a transmis ceea ce ar fi putut fi interpretat drept un mesaj de solidaritate. Motivul? El avea un picior în ghips, eu mâna dreaptă. De altminteri, nici dacă am fi interacționat ceva mai mult nu cred că s-ar fi legat vreo prietenie. Eram mult prea diferiți unul de altul, eu nu am și nu aveam nici atunci non-șalanța lui și nici nu mă număram printre admiratorii înflăcărați ai modului lui de a face radio.
Cu toate acestea, am fost și sunt conștient că era creatorul sau printre creatorii unui stil fără precedent în România. Stil care a lăsat urme.

Integral pe Contributors.roComentarii

Yeah Nesimtit,suficient,drogat. Omul societatii actuale.

22 martie 2018 17:09

pilo-zophu` Acuma ...ca l-ati "omorat" cu zile pe cand traia, ati vrea sa...traiasca vesnic....mortu` ? Sigur ca Gheorghe-ar fi zis : "Vii cu vii, iar mortii cu...mortaciunile !" Dumnezeu sa-l ierte !!!

22 martie 2018 15:54

ariciul Baaaiii gata ma a murit omu,a facut saltu cel mare,il stim cu totii cine si cum a fost,Dumnezeu lo iertat ...hai sa-l iertam si noi acuma ,nui cazu sa va tot dati muie ca are cine ne da,dupa cum videti in nivelul de trai si viata social politica din tara noastra draga condusa de partidul mult iubit.

22 martie 2018 12:09

@ 21 martie 2018 23:13 Băi zevzecule, dacă tu îți poți da muie singur când te lingi în pulă ca Grivei, păstrează pentru tine delicatesa, e mai bine așa. Mesajul meu nu e arogant, e cât se poate de obiectiv. Tu dacă preferi să fii un lingău al rataților din Media ca acest Andrei Gheorghe răposat, n-ai decât. Sugi pula!

22 martie 2018 4:35

@21 martie 2018 21:10 - am citit comentariul tau. Hmmm, nu este in nici un caz un mesaj arogant, fara maniere, badaran, mârlan si cretin. Da-ti singur muie, cretinule.

21 martie 2018 23:13

Câteva cuvinte despre Andrei Gheorghe? A crăpat sărmanul dobitoc! Aruncați pământ pe el! Să-i fie țărâna grea! Cam atât! Pentru un idiot excesiv de arogant, fără maniere, un individ care se credea Mafalda din Media, dar care strălucea prin bădărănie, mârlănie și cretinism, acum că a crăpat și e oale și ulcele, te pomenești că ăsta care-i scrie cronica mortuară o să vrea să i se facă și o statuie defunctului mitocan. Andrei Gheorghe a fost un ghiolban, un coate goale care se credea ditamai personalitatea, în realitate fiind de fapt un bădăran necioplit. Puținele lui merite sunt eclipsate de mult prea multele lui mitocănii și mârlănii, așa că n-are decât să-și caute filozofia aia a lui imbecilizantă pe lumea cealaltă. Iar ca epitaf, muie, adio și n-am cuvinte!

21 martie 2018 21:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.