Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ionel Dănciulescu a fost numit, miercuri, în funcţia de director general al clubului Dinamo Bucureşti, a anunţat site-ul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare. El a mai fost director general în perioada 2014-2016, până la venirea lui Daniel Stanciu în "Ştefan cel Mare", în vremea în care funcţia de director sportiv la gruparea alb-roşie era ocupată de Cristi Bobar.

onel Dănciulescu, ajuns la 41 de ani, va ocupa funcţia lăsată vacantă de Adrian Mutu în luna octombrie a anului trecut, odată cu plecarea la Federaţia Română de Fotbal.

Fostul atacant a ales să părăsească banca tehnică a echipei din Ştefan cel Mare, unde ocupa funcţia de director sportiv, pentru o poziţie de conducere în cadrul clubului. Ca director general, Ionel Dănciulescu va conduce întreaga activitate sportivă a clubului.

"Este o nouă provocare pentru mine. Am făcut această alegere cu inima, deoarece mi-am dorit, în aceste momente dificile, să fac mai multe pentru club. Ne dorim o relansare a echipei, mizând pe jucători tineri, crescuţi în spiritul dinamovist", a declarat Ionel Dănciulescu pentru site-ul oficial al FC Dinamo Bucureşti.

Integral pe ProSportComentarii

Adrian Danciu felicitari ,sunt stelist dar imi plac oamenii de caracter si de bun simt ,asa ca succes.

21 martie 2018 18:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.