Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea a fost zgârcit în declarații, miercuri, la ieșirea de la Înalta Curte, unde a fost audiat în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. El s-a declarat obosit, după patru ore de audieri, a dat răspunsuri evazive sau ușor ironice, dar le-a spus jurnaliștilor că nu este supărat pe decizia soției sale, de care nici nu a fost informat în prealabil, de a plăti prejudiciul în dosar. Iar în ceea ce privește prezența masivă a jandarmilor, a spus că nu el a solicitat-o și i-a îndemnat pe jurnaliști să întrebe la această instituție.

„M-am săturat eu de mine, dar voi?” le-a spus Liviu Dragnea ziariștilor, în încercarea de a-i descuraja să continue tirul întrebărilor.

„Erați D-zeu în Teleorman?” a fost întrebat Liviu Dragnea, referire la o declarație a unui martor în proces. „Nu vedeți că sunt un om normal?” a replicat el.

„Sunt obosit rău. Voi nu ați obosit?”, le-a mai spus Liviu Dragnea reporterilor.

„Stau cu judecătorii de ani de zile. Nu trebuie să îmi dovedesc eu nevinovăția”, a mai declarat el, întrebat dacă a fost convingător la proces.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.